Die Twa

Eigenschappen Die Twa boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Die Twa boeken?

Die Twa boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Die Twa.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Die Twa.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Die Twa ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Die Twa plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Die Twa

Extra informatie Die Twa

Biografie Die Twa
Die Twa is een Fries duo, bestaande uit Krijn-Jacob Dijkstra en Jacob Dijkstra. Bepakt met toetsen, 2- stemmige zang en de juiste licht en geluidsintallatie slaagt Die Twa er elke keer weer in om iedere gelegenheid of feest tot een succesvolle en onvergetelijke gebeurtenis te maken!

Na een korte opstart-fase is ‘Die Twa’ begin 2005 een feit. Als cover-duo timmeren Krijn en Jacob in de daar op volgende jaren flink aan de weg. In 2007 beginnen zij met het schrijven en componeren van eigen nummers. 

De  eerste single van Die Twa  ‘Asto mar by my bist’ kwam in mei 2009 officieel uit. Sindsdien zijn er nog drie singles uitgekomen en op 9 april 2010 presenteerde Die Twa hun eerste album.

Op dit album staan 11 Friestalige nummers, allen zelf geschreven en gecomponeerd door Die Twa.
Die Twa boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Die Twa boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Die Twa.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Die Twa, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Die Twa en de eventuele overige kosten om een optreden van Die Twa mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Die Twa.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Die Twa. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Die Twa checken, een gratis optie plaatsen op Die Twa en de boeking(en) van Die Twa voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Die Twa, BOEKINGSBUREAU Die Twa, BOEKINGSBURO Die Twa, ENTERTAINMENTBUREAU Die Twa, ENTERTAINMENTBURO Die Twa, ARTIESTENBUREAU Die Twa, BOEKINGSKANTOOR Die Twa, IMPRESARIAAT Die Twa, MUZIEKBURO Die Twa, MUZIEKBUREAU Die Twa, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Die Twa, ARTIESTENBOEKINGSBURO Die Twa, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Die Twa.

 

Offerte Die Twa aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag