Tiroler Teufel

Eigenschappen Tiroler Teufel boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30-40 min.
Geluid
In overleg

Tiroler Teufel boeken?

Tiroler Teufel boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Tiroler Teufel.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Tiroler Teufel.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Tiroler Teufel ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Tiroler Teufel plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Tiroler Teufel

Biografie Tiroler Teufel
Peer Heijligers: In tegenstelling tot wat zijn bekende naam doet vermoeden, begon Peer pas op 13 jarige leeftijd met wienerles. Al gauw bleek er een verborgen talent tot ontwikkeling te komen. De dagelijkse verplichting om minimaal een uur te oefenen is hem zeer zeker ten goede gekomen. Wienertreffens waren van huis uit verplicht en hoewel Peer hier niet zo van kon genieten als zijn ouders, heeft hij hier wel zijn basis en eerste ervaring opgedaan. Met de oprichting van de Palemiger Spatzen, heeft hij een aantal grote successen gehad. Allemaal ervaringen die bij gebleven zijn als leuk. Alles blijkt een mooie herinnering te zijn.

Tijdens het tijdperk met de Palemiger Spatzen, kreeg Peer maar niet genoeg van muziek. Zo richtte hij ook “Alpen Power” en “die flegel” op en schreef hij samen met Guus Smeets een aantal liedjes voor andere artiesten, zoals oa Sjef Diederen en Angelina. Buiten deze genoemde bezigheden vond hij toch nog tijd en motivatie om ook deel te nemen aan het Duo Tiroler Teufel. Met gepaste trots en bescheidenheid vertelt hij hierover. Daarnaast leerde hij ook basgitaar spelen.

Christian van Os: Als jongetje van drie, haalde hij de kasten van zijn moeder leeg om pannen, deksels en potlepels te gebruiken om de basis te leggen voor zijn huidig drumwerk. Moederlief heeft heel wat potlepels moeten kopen in die tijd. Alles waar op te trommelen viel, werd gebruikt.

Al gauw mocht Christian naar de drumles. Zoals het een goede les betaamd, werd er eerst geoefend op een broodplankje. Dit was natuurlijk niet stimulerend genoeg voor de jonge drummer, die liever gelijk aan het “ echte werk” begon. Vaak heeft hij daarom dan ook gekozen voor zijn vrijheid in plaats van consequent dagelijks te oefenen. Uiteindelijk stopte hij met drummen en deed hij een aantal jaar niks met muziek. Toen Christians zus een kamerorgel kreeg, waar zij zelf uiteindelijk niet zoveel interesse in bleek te hebben, heeft Christian daar regelmatig wat op getokkeld. Al gauw werd duidelijk dat hij daar ook wel talent voor had. Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in een muzikale samenwerking van 22 jaar met zijn eigen vader onder de naam “ Duo Wesley Sound”,waarbij hij keyboard /synthesizer bespeelde. Ondertussen ontdekte hij dat hij ook een bijzondere interesse had in de “steirische harmonika”. Zijn voorkeur ging duidelijk uit naar instrumenten die niet elektronisch gestuurd zijn. Hij leerde wiener spelen en ging weer drummen.

Peer had met “Die Flegel” een band met een verrassende sound die insloeg bij jong en oud. Christian op zijn beurt, richtte “Tiroler Teufel” op, die bestond uit diverse bandleden waaronder ook Wolter Scheffers des tijds de accordeonist bekend van “Pinchitos Caliente”. Tiroler Teufel ging na diverse formaties en talloze repetities na het eerste optreden weer uit elkaar. Peer zocht toen voor die Flegel een toetsenist ter vervanging. Zo ontstond de eerste prettige samenwerking tussen Peer en Christian. Deze “vervanging” duurde ruim twee jaar. Voor beiden een geweldige tijd waarnaar ze nog steeds met een lach terugkijken.

Uiteindelijk ging om onvoorziene omstandigheden “ die flegel” uit elkaar. Aan dat tijdperk kwam een einde, maar waar er een deur sluit, opent zich een andere. Peer ging verder zijn eigen weg met de Palemiger Spatzen en Christian ging met jeugdvriend Roy Stekhuizen als duo verder. Na overleg met vroegere bandleden is de naam Tiroler Teufel herboren. Deze twee-man formatie bleek een hit! Na 4,5 jaar “on the road” kwam echter een eind aan de zeer succesvolle formule van Tiroler Teufel in de vorm van Christian met Roy.

Peer had op dat moment even een vervanger nodig voor een bandlid van de Palemiger Spatzen. Hij kwam met Christian hierover aan de praat en door een samenloop van omstandigheden, liep alles iets anders dan gedacht. Aangezien ze beiden in hetzelfde dorp wonen en er muzikaal maar zeer zeker ook privé een leuke klik bestaat, is het idee ontstaan om met zijn tweeën de koppen bij elkaar te steken en de vroegere prettige samenwerking te hervatten.

Een nieuw duo is geboren, de start van iets vernieuwends! Peer “mit seiner steirische” en Christian “on drums” aldus samen:
Tiroler Teufel boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Tiroler Teufel boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Tiroler Teufel.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Tiroler Teufel, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Tiroler Teufel en de eventuele overige kosten om een optreden van Tiroler Teufel mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Tiroler Teufel.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Tiroler Teufel. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Tiroler Teufel checken, een gratis optie plaatsen op Tiroler Teufel en de boeking(en) van Tiroler Teufel voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Tiroler Teufel, BOEKINGSBUREAU Tiroler Teufel, BOEKINGSBURO Tiroler Teufel, ENTERTAINMENTBUREAU Tiroler Teufel, ENTERTAINMENTBURO Tiroler Teufel, ARTIESTENBUREAU Tiroler Teufel, BOEKINGSKANTOOR Tiroler Teufel, IMPRESARIAAT Tiroler Teufel, MUZIEKBURO Tiroler Teufel, MUZIEKBUREAU Tiroler Teufel, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Tiroler Teufel, ARTIESTENBOEKINGSBURO Tiroler Teufel, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Tiroler Teufel.

 

Offerte Tiroler Teufel aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag