Activ-8

Eigenschappen Activ-8 boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Op aanvraag

Activ-8 boeken?

Activ-8 boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Activ-8.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Activ-8.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Activ-8 ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Activ-8 plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Activ-8

Extra informatie Activ-8

De groep Active-8 is een meidengroep waarvan de eerste single in januari 2005 is verschenen. Eén week na de release komt de party-house cover van ‘Simply The Best’ al binnen in de Mega Top 100. Bij live-optredens kan het publiek een half uur lang genieten van moderne versies van dance-classics zoals bijv. Cyndi Lauper’s’Girls Just Wanna Have Fun’ of de klassieker ‘Everlasting Love’. Active-8 bestaat uit 1 zangeres/danseres (Chantal) en 2 danseressen (Nora en Saskia). Chantal verdiende reeds haar sporen in de wereldact Parla & Pardoux, waarmee ze reeds de halve aardbol afreisde en zodoende een zeer groot publiek kon laten zien wat ze zoal in haar mars heeft. Zijn laatste bandje beviel zo goed dat hij werd uitgenodigd voor een gesprek. Nora en Saskia werden als beste uit een enorme groep debutanten voor de op te richten Activ-8 gekozen. Op het N’JOY festival van 2004 deed Activ-8 flink van zich spreken, op deze grote DJ-meeting stalen deze 3 meiden de show!. De combinatie van lekker in het gehoor liggende dance-classics met de flitsende bewegingen van de strakke danseressen staat garant voor een half uur top amusement!.

Activ-8 boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Activ-8.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Activ-8, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Activ-8 en de eventuele overige kosten om een optreden van Activ-8 mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Activ-8.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Activ-8. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Activ-8 checken, een gratis optie plaatsen op Activ-8 en de boeking(en) van Activ-8 voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Activ-8, BOEKINGSBUREAU Activ-8, BOEKINGSBURO Activ-8, ENTERTAINMENTBUREAU Activ-8, ENTERTAINMENTBURO Activ-8, ARTIESTENBUREAU Activ-8, BOEKINGSKANTOOR Activ-8, IMPRESARIAAT Activ-8, MUZIEKBURO Activ-8, MUZIEKBUREAU Activ-8, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Activ-8, ARTIESTENBOEKINGSBURO Activ-8, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Activ-8.

 

Offerte Activ-8 aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag