Edwin Monteyn

Eigenschappen Edwin Monteyn boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Edwin Monteyn boeken?

Edwin Monteyn boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Edwin Monteyn.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Edwin Monteyn.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Edwin Monteyn ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Edwin Monteyn plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Edwin Monteyn

Extra informatie Edwin Monteyn

Biografie Edwin Monteyn
Edwin Monteyn (1983) is een Nederlandse zanger en songwriter. Hij staat bekend om zijn warme en soepele stem en is daardoor een veelgevraagde zanger die optreedt door heel Nederland. Hij presenteerde in 2007 in het Rotterdamse theater Zuidplein zijn eerste eigen show: ‘Take a red seat’. Monteyn werd begeleid door de Lou Roman Band, het vaste begeleidingsorkest van René Froger . Ook maakte hij in 2007 een Nederlandse vertaling van het liedje ‘Home’ van Michael Bublé, dat hij in 2009 op single uitbracht. Edwin Monteyn werkte o.a. met Cor Bakker en was te gast in diverse radio- en televisieprogramma’s. Hij was o.a. te gast in het populaire tv programma ‘DaveOnStage de Nachtclub’ en ‘De Bonte Kerstavond’ van TV Rijnmond.

In november 2011 bracht Edwin Monteyn de kerst-cd ‘Magic of Christmas’ uit, met daarop o.a. het lied “Miss you most on christmas day” dat hij samen met pianist en componist Gijs van Winkelhof schreef. De cd werd gepresenteerd op de Euromast te Rotterdam. In 2012 gaf Edwin Monteyn samen met zijn band drie kerstconcerten en bracht hij een nieuwe versie uit van ‘Miss You Most On Christmas Day’. In oktober 2012 trad hij op als zanger en presentator van het concert ‘Reaching for Broadway’ van Ramaekers Entertainment in het M-Lab theater in Amsterdam.

Op dit moment tourt hij langs alle vestigingen van Holland Casino. Daarnaast treedt hij ook regelmatig op bij diverse gelegenheden zoals huwelijksceremonies , bedrijfsfeesten, dinnershows en theatershows.
Edwin Monteyn boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Edwin Monteyn boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Edwin Monteyn.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Edwin Monteyn, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Edwin Monteyn en de eventuele overige kosten om een optreden van Edwin Monteyn mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Edwin Monteyn.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Edwin Monteyn. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Edwin Monteyn checken, een gratis optie plaatsen op Edwin Monteyn en de boeking(en) van Edwin Monteyn voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Edwin Monteyn, BOEKINGSBUREAU Edwin Monteyn, BOEKINGSBURO Edwin Monteyn, ENTERTAINMENTBUREAU Edwin Monteyn, ENTERTAINMENTBURO Edwin Monteyn, ARTIESTENBUREAU Edwin Monteyn, BOEKINGSKANTOOR Edwin Monteyn, IMPRESARIAAT Edwin Monteyn, MUZIEKBURO Edwin Monteyn, MUZIEKBUREAU Edwin Monteyn, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Edwin Monteyn, ARTIESTENBOEKINGSBURO Edwin Monteyn, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Edwin Monteyn.

 

Offerte Edwin Monteyn aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag