Cappella

Eigenschappen Cappella boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Cappella boeken?

Cappella boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Cappella.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Cappella.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Cappella ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Cappella plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Cappella

Extra informatie Cappella

Cappella was begin jaren ’90 ongekend populair en stond met vele hits in de internationale hitlijsten.

In 1993 begon dat met ‘U Got 2 Know’ en ‘U Got 2 Let The Music’. Een jaar later bereikte Cappella het hoogtepunt door met de monsterhit ‘Move On Baby’ de eerste plaats in de Nederlandse hitlijsten te bereiken.

Opvolgers ‘U & Me’ en ‘Move It Up’ bereikten ook de top 10 in Nederland.

Cappella is één van de meest geboekte eurodance acts uit Engeland!

Marcus & Lis staan op alle grote 90’s festivals in Europa en nemen hun publiek mee in een echte Cappella revival, waarbij alle grote hits uiteraard voorbij komen.

Cappella boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Cappella.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Cappella, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Cappella en de eventuele overige kosten om een optreden van Cappella mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Cappella.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Cappella. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Cappella checken, een gratis optie plaatsen op Cappella en de boeking(en) van Cappella voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Cappella, BOEKINGSBUREAU Cappella, BOEKINGSBURO Cappella, ENTERTAINMENTBUREAU Cappella, ENTERTAINMENTBURO Cappella, ARTIESTENBUREAU Cappella, BOEKINGSKANTOOR Cappella, IMPRESARIAAT Cappella, MUZIEKBURO Cappella, MUZIEKBUREAU Cappella, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Cappella, ARTIESTENBOEKINGSBURO Cappella, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Cappella.

 

Offerte Cappella aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag