Sandra & Tony Alessi

Eigenschappen Sandra & Tony Alessi boeken

Prijs
v.a. 3.995
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Monitorset, excl. geluid

Sandra & Tony Alessi boeken?

Sandra & Tony Alessi boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Sandra & Tony Alessi.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Sandra & Tony Alessi.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Sandra & Tony Alessi ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Sandra & Tony Alessi plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Sandra & Tony Alessi

Extra informatie Sandra & Tony Alessi

Emotie, kippenvel, uitzonderlijke klasse en geraakt tot op het bot!
Dit zijn slechts enkele van de veel gehoorde kreten na het optreden van het bijzondere Italiaanse duo: Sandra & Tony Alessi.

Vader Tony is een rasechte en unieke Italiaanse tenor met een enorm bereik en charisma. Dochter Sandra is gezegend met een buitengewoon prachtige en gevoelige stem.

Solistisch zijn beiden al uniek en als zij samen duetten zingen ontstaat er een zeldzame chemie tussen de beide stemmen. Hun repertoire is zeer uitgebreid en divers en bestaat uit songs van o. a. Andrea Bocelli, Luciano Pavarotti, Celine Dion, Laura Pausini, Jaques Brel, Edith Piaf en prachtige duetten zoals o. a. “The Prayer” en “Vivo per Lei “.

Ook is Tony op zijn best in het vertolken van de populaire aria’s en het Italiaans-Napolitaans repertoire. Vooraf overleg over het repertoire is mogelijk.

Tony, geboren op Sicilie, begon al op zeer jeugdige leeftijd met zingen en optreden; Eerst op de typische Italiaanse familiefeesten en later ook in clubs en restaurants.

Opgegroeid met de muziek en de stem van haar vader volgde Sandra al snel zijn voorbeeld.

Toen ze bij een van zijn optredens door haar trotse vader op het podium werd gevraagd een duet met hem te zingen, reageerde het publiek daarna zo enthousiast, dat ze besloten samen een duo te vormen. Wat als een family affair begon, resulteerde in 1998 in het winnen van een zeer prestigieus TV Songfestival en het begin van een professionele carrière.

Het duo was o.a. reeds te zien Barend en van Dorp en hebben ze diverse optredens verzorgd voor de Tros. Ook gaven ze zeer bijzondere optredens voor o.a.: Ajax, Ferrari en het Amstel Hotel. Tijdens hun optredens vertolken zij schitterende Italiaanse en Franse nummers van onder meer Andrea Boccelli, Luciano Pavarotti, Jacques Brel, Celine Dion, Edith Piaf en vele anderen.

Sandra en Tony Alessi vormen zijn ook in Nederland een graag geziene gast. Hiernaast brengen zij natuurlijk ook eigen nummers ten gehore van het door Sony Music uitgebrachte album La Lamoree Musica. Sandra en Tony hebben een zeer groot en breed repertoire. Naast de schitterende Italiaanse en internationaal bekende duetten, waaronder Vivo per Iei en The Prayer, beheersen ze ook beide afzonderlijke een prachtig repertoire. Tony is zijn element met het vertolken van traditionele Napolitaanse/ Italiaanse klassiekers, terwijl Sanra met haar Franstalige nummers de tijden van Edith Piaf doet herleven.

Sandra en Tony Alessi zijn in de stijl van Adrea Bocelli en Laura Pausini Italiaanse artiesten van topniveau.

Sandra & Tony Alessi boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Sandra & Tony Alessi.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Sandra & Tony Alessi, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Sandra & Tony Alessi en de eventuele overige kosten om een optreden van Sandra & Tony Alessi mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Sandra & Tony Alessi.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Sandra & Tony Alessi. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Sandra & Tony Alessi checken, een gratis optie plaatsen op Sandra & Tony Alessi en de boeking(en) van Sandra & Tony Alessi voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Sandra & Tony Alessi aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag