De 3 Baritons

Eigenschappen De 3 Baritons boeken

Prijs
v.a. 6.750
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

De 3 Baritons boeken?

De 3 Baritons boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van De 3 Baritons.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van De 3 Baritons.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van De 3 Baritons ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van De 3 Baritons plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van De 3 Baritons

Extra informatie De 3 Baritons

De 3 Baritons bestaat uit de unieke combinatie van Nederlands populairste klassieke zangers: Ernst Daniel Smid, Henk Poort en Marco Bakker. Elk kunnen de heren bogen op grote populariteit en vakmanschap als het gaat om opera, operette, concerten, musicals, en TV-, theater- en filmproducties.

Het succes van 3Baritons begon als een eenmalig optreden tijdens een TV-gala van Ivo Niehe. Dit werd zo’n ongehoord succes dat de telefoons niet meer stil stonden met als gevolg: een uitverkocht Carré, een tot de nok gevuld Amsterdams Concertgebouw, talloze TV-registraties en miljoenen aan de buis gekluisterde fans. Dit alles bovendien resulterend in een megaverkoop van hun eerste CD.
Maar de agenda’s van de heren Smid, Poort en Bakker waren destijds al dermate volgeboekt dat er van een lange samenwerking geen sprake kon zijn.

Jaren later besloten zij toch om de lol van toen, de passie van eenieder, weer te stroomlijnen in de vorm van een fantastische act. Een aantal dagen per jaar maken 3Baritons hun agenda’s daarom graag vrij om bijzondere optredens te verzorgen tijdens openbare festivals en besloten bedrijfsevenementen.

Met veel plezier en respect voor elkaars vakmanschap presenteren 3Baritons stijlvolle, klassieke – maar ook vaak feestelijke – melodieën waarvoor het publiek maar wat graag voor applaudisseert.

De 3 Baritons boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

De 3 Baritons boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van De 3 Baritons.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van De 3 Baritons, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van De 3 Baritons en de eventuele overige kosten om een optreden van De 3 Baritons mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van De 3 Baritons.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor De 3 Baritons. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van De 3 Baritons checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte De 3 Baritons aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag