Iris Hond

Eigenschappen Iris Hond boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Iris Hond boeken?

Iris Hond boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Iris Hond.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Iris Hond.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Iris Hond ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Iris Hond plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Iris Hond

Extra informatie Iris Hond

Iris Hond (1987) wist al op heel jeugdige leeftijd dat de piano haar leven zou gaan bepalen. Niet alleen omdat zij veel van muziek hield of het erg leuk vond om te spelen – nee, het ging bij haar veel verder. Pianospelen stond voor haar gelijk aan eten, drinken en slapen: doe het een paar dagen niet en je wordt ziek. Vanuit haar geboorteplaats Harderwijk volgde zij privélessen in Ermelo en studeerde zij aan het conservatorium van Zwolle. Op haar veertiende verhuisde zij naar Den Haag om daar haar studie te vervolgen aan de Jong Talent afdeling van het Koninklijk Conservatorium. Zij studeerde bij Kamilla Bystrova, David Kuyken en professor Naum Grubert, bij wie ze ook haar masterstudie volgt.

Iris Hond maakte niet alleen indruk op bijvoorbeeld de jury’s van het Theo van der Pas Pianoconcours (1e prijs), het Grachtenfestival Conservatorium Concours (publieksprijs) en het Steinway Concours (2e prijs). Op dat laatstgenoemde prestigieuze concours won de pianiste ook de publieksprijs, een onderscheiding die voor haar minstens even belangrijk was. Want contact maken met het publiek is een van haar grootste drijfveren.

Al tijdens haar studie trad de pianiste tot diep in de nacht op in kroegjes, waar zij een publiek, dat normaliter nooit naar een klassiek concert zou gaan, wist te betoveren met de klanken van Franz Liszt. Ondanks – of misschien wel ‘dankzij’ – die gelegenheidsconcertjes tot in de kleine uurtjes slaagde Iris erin om in 2011 cum laude af te studeren. En passant volgde zij ook nog een groot aantal masterclasses bij onder meer John Perry (USC Thornton School), Leon Fleisher (Curtis Institute), Herbert Stessin (Juilliard School of Music), Natalja Troull (Conservatorium Moskou), Dmitri Bashkirov (Queen Sofia College of Music, Madrid) en Jenny Zaharieva (Conservatorium Sofia).
http://www.youtube.com/watch?v=vuEevTACug4

In augustus 2012 ontving Iris Hond een onderscheiding op het Internationale Muziekfestival Suonarte in Italië en werd zij door Aangenaam Klassiek benoemd tot ambassadrice. Voor die campagne heeft zij een album opgenomen met het Eerste Pianoconcert van Chopin in de bewerking voor strijkkwintet en piano. Hoewel zij het populariseren van klassieke muziek nooit als een missie of een doel op zich heeft beschouwd, wil zij wel proberen om zoveel mogelijk mensen te bereiken met haar muziek.

In 2009 opende zij met een stuk van Franz Liszt de show van Diana Ross in een uitverkocht GelreDome en speelde zij in New York tijdens het festival “New York 400” met haar Vliegende Vleugel op Times Square en voor prins Willem-Alexander en prinses Maxima. Met deze vleugel op wielen, naar een idee en ontwerp van Terts Brinkhoff, confronteert ze mensen direct met klassieke muziek. Met succes speelde ze voor groepen kinderen op scholen, zalen vol jonge hiphoppers en op straat voor en met daklozen. Afgelopen jaar was ze te zien als vaste pianiste in het TV-programma ‘De Tiende van Tijl’, een nieuw programma over klassieke muziek gepresenteerd door Tijl Beckand. Het programma werd vol lof ontvangen en zal in het najaar van 2012 weer te zien zijn.

Onlangs zette Iris haar handtekening onder een contract met Universal Music. Haar debuutalbum bevat werken van Chopin, Rachmaninov, Scriabin, en Janáèek.

Iris Hond boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Iris Hond.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Iris Hond, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Iris Hond en de eventuele overige kosten om een optreden van Iris Hond mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Iris Hond.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Iris Hond. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Iris Hond checken, een gratis optie plaatsen op Iris Hond en de boeking(en) van Iris Hond voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Offerte Iris Hond aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag