Ecoustic

Eigenschappen Ecoustic boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Ecoustic boeken?

Ecoustic boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Ecoustic.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Ecoustic.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Ecoustic ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ecoustic plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Ecoustic

Ecoustic is een populair danceperscussion duo, dat de kracht van live gespeelde percussie combineert met opzwepende dancebeats.Deze act is uitermate geschikt voor bedrijfsopeningen, als openingsact voor een festival, feest of bedrijfsevenement en als spectaculair muziekoptreden op uw feest!
Ecoustic wordt gevormd door Robert Dom en Wandert Schaafsma. Beide jongens komen uit Leeuwarden en zijn al van jongs af aan met verschillende vormen van slagwerk aan de gang.Beide heren waren ook geïnteresseerd in het ritme en de beats van dancemuziek, maar na het horen van dé nummer 1 hit van 2001 van het Safri Duo: ‘Played-a-live’ werd duidelijk dat de beide interesses van de heren ook perfect gecombineerd konden worden: het ritme van dance en de beats van percussie.
Tijdens een talentenjacht werd als grap besloten het Safri Duo na te doen. Met een synthesizer, verschillende bassdrums en een aantal bongo’s werd het Safri Duo perfect geïmiteerd.Het publiek was laaiend enthousiast en al snel kregen de jongens het aanbod op te treden tijdens een slagwerkevent in Leeuwarden. Hierna volgden een aantal kleine en grotere optredens, zoals tijdens het Freeze Festival in de Friese hoofdstad.De twee slagwerkers voelen zich perfect thuis in de combinatie van dancemuziek met akoestische percussie, en dat is duidelijk te zien aan de energieke optredens die het duo geeft.
Een passende naam voor het duo werd snel gevonden: ‘Ecoustic’, een combinatie van electronic en acoustic, waarbij electronic natuurlijk staat voor de dancebeats en acoustic de kracht van de percussie-instrumenten. Op het moment wordt gewerkt aan de volgende stap en dat is natuurlijk het maken van eigen nummers, geïnspireerd op het concept van deze nieuwe perscussietrend: swingende, energieke percussie in de mix met het ritme en opzwepende van dancemuziek.
Optredens: Meerpaaldagen in Dronten, Sneekweek in Sneek en de Visserijdagen in Harlingen.

Ecoustic boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Ecoustic.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Ecoustic, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Ecoustic en de eventuele overige kosten om een optreden van Ecoustic mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Ecoustic.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Ecoustic. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Ecoustic checken, een gratis optie plaatsen op Ecoustic en de boeking(en) van Ecoustic voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Ecoustic, BOEKINGSBUREAU Ecoustic, BOEKINGSBURO Ecoustic, ENTERTAINMENTBUREAU Ecoustic, ENTERTAINMENTBURO Ecoustic, ARTIESTENBUREAU Ecoustic, BOEKINGSKANTOOR Ecoustic, IMPRESARIAAT Ecoustic, MUZIEKBURO Ecoustic, MUZIEKBUREAU Ecoustic, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Ecoustic, ARTIESTENBOEKINGSBURO Ecoustic, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Ecoustic.

 

Offerte Ecoustic aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag