The Exclusive Strings

Eigenschappen The Exclusive Strings boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
In overleg

The Exclusive Strings boeken?

The Exclusive Strings boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van The Exclusive Strings.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van The Exclusive Strings.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van The Exclusive Strings ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van The Exclusive Strings plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van The Exclusive Strings

Extra informatie The Exclusive Strings

Biografie The Exclusive Strings
The Exclusive Strings veroverden in korte tijd Amsterdam, Barcelona, Berlijn, Brussel, Cannes, Caïro, Dubai, Londen,Madrid, Wenen en vele andere wereldsteden.

Hun geheim: een wervelende podiumact, die een onvergetelijke indruk nalaat bij de deelnemers aan topevenementen uit de wereld van de cultuur en het bedrijfsleven.

Dit internationaal kwartet bestaat uit Melissa Schaak (Canada), Larissa Lismont (België), Maryna Lepiasevich (Belarus) en Tamara Savic (Servië).

Het verhaal achter de viool

Deze vier bloedmooie en getalenteerde jonge vrouwen studeerden aan de meest gerenomeerde Conservatoria ter wereld. Orkestleider Jan Ceulemans bracht hen samen voor de wereldpremière die plaats vond in de Koningin Elisabethzaal te Antwerpen (Belgium). De rest is geschiedenis. Onder zijn management volgden prestigieuze concerten zich in snel tempo op in de meest exclusieve locaties.

The Exclusive Strings maken furore met een adembenemende mix van klassiekemeesterwerken en pop. Moeiteloos schakelen zij over van ingetogen naar meeslepend, vanbeheerst naar experimenteel. Maar altijd musiceren zij met overgave en passie.

On Stage!

The Exclusive Strings maken uw evenement onvergetelijk.

Setlist 30 minuten

Vanaf het openingsnummer tot aan de grootse finale brengen The Exclusive Strings uw publiek in vervoering met een aanstekelijke cocktail van klassiek en pop. Hun majestueuze popversie van ‘Eine kleine Nachtmusik’ zou zelfs Mozart enthousiast maken. Het wereldvermaarde ‘Czardas’ biedt de vier violistes de gelegenheid hun technische vaardigheden te tonen. De ‘Lord of the Dance’-medley is zo opzwepend, dat het publiek moeite heeft om stil te zitten. Met ‘Samba de Janeiro’ bereikt de feeststemming een hoogtepunt.

Cultuur als rode ‘snaar’

Vier nationaliteiten, vier verschillende achtergronden. Met zo’n rijkdom moest iets gedaan worden. Een duidelijk thema loopt dan ook steeds als rode ‘snaar’ door het optreden van The Exclusive Strings. Op een subtiele manier weten ze immers hun culturele achtergrond in het concert te verweven.

Professional

The Exclusive Strings zijn op-en-top professionals. Ze hebben de nieuwste technologie in de vingers. Met hun high tech strings produceren zij een eigentijdse sound en het draadloos musiceren bevordert de interactie met het publiek. De solistes presenteren zelf met als basistaal het Engels. De exclusive concertkledij is speciaal voor hen ontworpen door de topdesigner Nicky Vankets.

Setlist op maat

U organiseert een feest of een evenement. U plant een congres of wil een nieuw product lanceren. Of u wil een exclusieve artiest voor een awardshow boeken. Voor elk van deze activiteiten kan een aangepaste setlist worden samengesteld. Het productieteam rond The Exclusive Strings kan dankzij de nodige kennis en ervaring meedenken om van uw concept een topper te maken.

Begeleiding

The Exclusive Strings treden zowel ‘on tape’ op als met hun eigen begeleidingsorkest ‘The Exclusive Orchestra’.  Aan u de keuze.
The Exclusive Strings boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van The Exclusive Strings, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van The Exclusive Strings en de eventuele overige kosten om een optreden van The Exclusive Strings mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van The Exclusive Strings.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor The Exclusive Strings. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Offerte The Exclusive Strings aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag