De Schelp boeken

Eigenschappen De Schelp boeken

Prijs
Op aanvraag

De Schelp boeken?

De Schelp boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van De Schelp.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van De Schelp.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van De Schelp ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van De Schelp plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie De Schelp

De Schelp boeken?

Op deze site proberen wij u tips te geven over de opening van een kantoor, winkel of fabriek. Of voor de feestelijke , zakelijke of creatieve opening van een (bedrijfs)evenement, feest of congres. Wilt u een act op maat? Neem dan snel contact met ons op.

Ook voor een sprookjesachtige opening of in een ander thema bent u bij ons aan het juiste adres. Van een openingsshow op Paleis Het Loo tot een speciale show op maat met witgoed artikelen. De kans is groot dat wij een geschikte openingsact voor u hebben of kunnen produceren.

Geluiden van golven die breken op de kustlijn zijn hoorbaar…. Langzaam gaat de enorme jacobsschelp open en dicht. Telkens wanneer de schelp zich opent valt er rook naar beneden en ontsnapt er een sterke lichtbundel…. Een reusachtige parel komt oprollen en danseressen met waaiers vormen een kleurrijke ‘school’ vissen…

De Schelp boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van De Schelp , neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van De Schelp en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van De Schelp.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor De Schelp. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken voor De Schelp, een gratis optie plaatsen en de boeking(en)  voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte De Schelp aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag