Stringkids boeken

Eigenschappen The Stringkids boeken

Prijs
Op aanvraag

The Stringkids boeken?

The Stringkids boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van The Stringkids.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van The Stringkids.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van The Stringkids ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van The Stringkids plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie The Stringkids

Een opening van een nieuw gebouw of kantoor is het begin van iets moois! Het begin van een nog jong avontuur, gericht op de toekomst. De jeugd heeft de toekomst en die toekomst verwerken wij in deze speciale act…

Een vertederende openingsact met kinderen. In deze muzikale act komende de kinderen spelend de zaal binnenlopen. Een glimlach verschijnt op de gezichten van uw gasten.

De jeugd heeft de toekomst….. plotseling zijn vogelgeluiden hoorbaar. Als vanuit het niets komen kleine kinderen op viooltjes oplopen en spelen zij samen twee vrolijke muziekstukken. Een heel vertederend moment!

Deze act is een zeer mooie combinatie met de ballon illusie.

The Stringkids boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van The Stringkids, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van The Stringkids.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor The Stringkids. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en)  voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte The Stringkids aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag