Willem Gunneman

Eigenschappen Willem Gunneman boeken

Prijs
v.a. 3.295
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Inclusief

Willem Gunneman boeken?

Willem Gunneman boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Willem Gunneman.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Willem Gunneman.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Willem Gunneman ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Willem Gunneman plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Willem Gunneman

Rap van de tongriem gesneden, verbazingwekkend scherp en uiterst adrem. Ruim dertig minuten of avondvullend genieten van een bruisende performance vol (h)eerlijke improvisaties of in de rol van inspirerend dagvoorzitter. Willem Gunneman schreef tientallen liedjes en verleende zijn medewerking aan tal van radio- en televisieprogramma’s. Zo was hij twee jaar lang wekelijks te horen met Peter Teekamp in het Tros-radioprogramma ‘Hollands Hitwerk’ met ‘De heetste Nieuwtjes’. Een wekelijkse column waarin Willem de vaderlandse showbizz bezong.

In het radio Oost programma Blond, Kaal en Brutaal vatte Willem wekelijks de besproken onderwerpen en gasten improviserend samen in een sprankelende blues. De Belgische zangeres Mieke nam een zestal composities op van Willem’s hand en keerde na een stilte van ruim twee jaar terug in de hitlijsten. Samen met Moppentopper en televisiepresentator Jeroen Smits blikte Willem terug op de afgelopen eeuw in een spraakmakend theaterprogramma en wekelijks bezong hij de natuur in Overijssel op TV Oost. Als vaste gast in het RTV Oost programma ‘Blond Kaal en Brutaal’ vatte Wilem de wekelijkse onderwerpen samen in een sprankelende blues.

Zijn eigen single ‘Is ’t Gek’ belandde op een eerste plaats in radio Noordzee’s vaderlandse vijftien en met ‘Gewoon een Vrolijk Liedje’, samen met Dennis, stond hij vier keer in een overvol Ahoy tijdens de Nacht van Oranje. U heeft de boodschap of een zorgvuldig gekozen doelstelling. Willem Gunneman heeft de mogelijkheid deze te communiceren in de rol van inspirerend dagvoorzitter, discussieleider, gedreven motivator, gastspreker of verrassend entertainer. Anders dan anders. Verfrissend en helder. Van congressen tot sprankelende totaalproducties. Altijd met dat wat U wenst te communiceren in het achterhoofd. Uw boodschap is nog nooit zo helder en duidelijk overgekomen.

Willem Gunneman boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Willem Gunneman.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Willem Gunneman, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Willem Gunneman en de eventuele overige kosten om een optreden van Willem Gunneman mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Willem Gunneman.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Willem Gunneman checken, een gratis optie plaatsen op Willem Gunneman en de boeking(en) van Willem Gunneman voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Offerte Willem Gunneman aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag