Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Bas van den Beld boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Bas van den Beld boeken?

Bas van den Beld boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Bas van den Beld.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Bas van den Beld.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Bas van den Beld ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Bas van den Beld plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Bas van den Beld

Marketing expert met een focus op search en social.

Bas is een veelgevraagd spreker op diverse marketing, social en searchevents wereldwijd. Hij spreekt zowel inhouse als op congressen. Bas is ook geregeld dagvoorzitter op diverse events. Daarnaast is Bas de gastheer in een radioshow op het Amerikaanse internet-radiokanaal Webmasterradio.fm waar hij wekelijks een show presenteert en publiceert hij naast op zijn eigen website ook op internationaal bekende sites als Searchengineland en Searchenginewatch en in Nederland op Marketingfacts, Emerce en in het verleden Dutchcowboys.

Bas van den Beld is een online marketing expert met een focus op search en social. Hij is trainer, een zeer gerespecteerd blogger (www.basvandenbeld.com) en daarnaast Social Marketing Ambassadeur voor de DDMA. Bas is eigenaar van www.StateofSearch.com, een van de leidende websites op het gebied van search en social wereldwijd. De site staat genoteerd in de top 100 van de Adage 150, een overzicht van top marketing sites wereldwijd.

Bas verzorgt trainingen in search marketing (SEO, strategie) en Social Media en gerelateerde onderwerpen. Daarnaast is hij adviseur voor diverse grote en kleinere merken op het gebied van online marketing.

 

Bas van den Beld boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Bas van den Beld.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Bas van den Beld, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Bas van den Beld en de eventuele overige kosten om een optreden van Bas van den Beld mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Bas van den Beld.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Bas van den Beld. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Bas van den Beld checken, een gratis optie plaatsen op Bas van den Beld en de boeking(en) van Bas van den Beld voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Bas van den Beld, BOEKINGSBUREAU Bas van den Beld, BOEKINGSBURO Bas van den Beld, ENTERTAINMENTBUREAU Bas van den Beld, ENTERTAINMENTBURO Bas van den Beld, ARTIESTENBUREAU Bas van den Beld, BOEKINGSKANTOOR Bas van den Beld, IMPRESARIAAT Bas van den Beld, MUZIEKBURO Bas van den Beld, MUZIEKBUREAU Bas van den Beld, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Bas van den Beld, ARTIESTENBOEKINGSBURO Bas van den Beld, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Bas van den Beld.

 

Offerte Bas van den Beld aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag