Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Jeroen Dontje MSc boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Jeroen Dontje MSc boeken?

Jeroen Dontje MSc boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Jeroen Dontje MSc.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Jeroen Dontje MSc.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Jeroen Dontje MSc ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Jeroen Dontje MSc plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Jeroen Dontje MSc

Verandert iedereen in een creatieve innovator!
Als voormalig Head of Global Creative Development bij Endemol International is Jeroen verantwoordelijk voor de creatie van veel internationale media en tv-formats. Niet door de regels te volgens maar door ze te breken. Hij is de auteur van “De dag na de Brainstorm” en helpt grote en kleine organisaties met het verbeteren en versnellen van creativiteit en innovatie. Hij gelooft dat iedereen creatief is. Zijn missie is om mensen te inspireren om pro-actiever en opportunistischer te worden.Met Jeroens creativiteit en realisatie methodiek zijn producten ontstaan die wereldwijd miljoenen mensen hebben bereikt. Een primetime game show op FOX in de Verenigde Staten, een bordspel met een ‘speelgoed van het jaar nominatie’ of spraakmakende virale video’s: allemaal gemaakt met het uitgangspunt dat je de toestemming van niemand nodig hebt om iets geweldigs te creëren.Genoeg van abstracte en theoretische trend presentaties? Jeroen geeft je concrete tools en technieken om creativiteit en innovatie te versnellen. Niet via de evidente Uber en Kodak voorbeelden maar met persoonlijke verhalen en wapenfeiten. Hoe heeft hij bijvoorbeeld een kartonnen prototype veranderd in een primetime Game-show?

Jeroen Dontje MSc boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Jeroen Dontje MSc.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Jeroen Dontje MSc, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Jeroen Dontje MSc en de eventuele overige kosten om een optreden van Jeroen Dontje MSc mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Jeroen Dontje MSc.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Jeroen Dontje MSc. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Jeroen Dontje MSc checken, een gratis optie plaatsen op Jeroen Dontje MSc en de boeking(en) van Jeroen Dontje MSc voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Jeroen Dontje MSc, BOEKINGSBUREAU Jeroen Dontje MSc, BOEKINGSBURO Jeroen Dontje MSc, ENTERTAINMENTBUREAU Jeroen Dontje MSc, ENTERTAINMENTBURO Jeroen Dontje MSc, ARTIESTENBUREAU Jeroen Dontje MSc, BOEKINGSKANTOOR Jeroen Dontje MSc, IMPRESARIAAT Jeroen Dontje MSc, MUZIEKBURO Jeroen Dontje MSc, MUZIEKBUREAU Jeroen Dontje MSc, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Jeroen Dontje MSc, ARTIESTENBOEKINGSBURO Jeroen Dontje MSc, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Jeroen Dontje MSc.

 

Offerte Jeroen Dontje MSc aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag