Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Bert van Dijk boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Bert van Dijk boeken?

Bert van Dijk boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Bert van Dijk.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Bert van Dijk.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Bert van Dijk ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Bert van Dijk plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Bert van Dijk

Psychologie voor het dagelijks leven

Bert van Dijk kan er in een uur voor zorgen dat je positiever over jezelf en anderen gaat denken. De perfectionist gaat zichzelf waarderen, ook als hij fouten maakt en de moralist gaat anderen respecteren, ook als ze zich niet volgens zijn normen gedragen. Mannen gaan vrouwen meer waarderen, ook al zijn ze nog zo anders!

Hij schreef boeken over onderwerpen als ‘perfectionisme’, ‘door iedereen leuk gevonden willen worden’ en ’troubles in man/vrouw relaties’. Hij keerde deze thema’s binnenstebuiten, net zolang tot hij de grote voordelen zag van dat wat vaak juist als een probleem wordt gezien en hij schreef daarover. Door niet uit te gaan van negatieve oordelen, maar juist te focussen op de mogelijkheden, zet hij je op het goede been. En dat loopt echt veel lekkerder.

Bert kan met veel situaties uit de voeten: één op één, met een kleine groep individuele deelnemers, met een team en met een zaal vol mensen. Hij kan je boeien met zijn presentaties vol voorbeelden. Tijdens een lezing krijg je volop de kans om van je te laten horen; dus géén eenrichtingsverkeer. Met zijn jarenlange ervaring als trainer beschikt hij over een groot scala aan werkvormen die zelfs de lastigste onderwerpen toegankelijk maken voor iedereen.

Berts passie is om op een ontspannen manier en vanuit zelfvertrouwen te leven en werken en van daar uit anderen te helpen hetzelfde te bereiken. Bert is zelfstandig ondernemer: autonoom, zelfbewust en goed in het omgaan met onzekerheid. Bert geeft lezingen bij de volgende boeken:

De mythe van perfectionisme:

Nut een nadeel van perfectionistisch gedrag

De mythe van de moraalridder:

Ten strijde tegen fatsoensrakkers, betweters en hufters

De mythe van de lovejunk:

Waarom niet iedereen je leuk hoeft te vinden

De krijger en de deserteur:

Voor mannen die op een nieuwe manier naar vrouwen willen kijken.

Bert schreef ook:

Beïnvloed anderen, begin bij jezelf (uitgeverij Thema, 2000)

Bereiken wat je wilt (uitgeverij Thema, 2002)

Doe wat je wilt! (uitgeverij Altamira Becht, 2006), samen met Anne-lies Hustings

TeamTime Management (uitgeverij Thema, 2007)

Hij ontwikkelde, samen met Fenno Moes, het Groot Beïnvloedingsspel en samen met Marie-José Cremers de waaier Actie is Reactie, beide instrumenten om de Roos van Leary in de praktijk te leren toepassen en uitgegeven bij Thema. Hij schrijft op verzoek artikelen in vakbladen.

Bert van Dijk boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Bert van Dijk.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Bert van Dijk, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Bert van Dijk en de eventuele overige kosten om een optreden van Bert van Dijk mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Bert van Dijk.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Bert van Dijk. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Bert van Dijk checken, een gratis optie plaatsen op Bert van Dijk en de boeking(en) van Bert van Dijk voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Bert van Dijk, BOEKINGSBUREAU Bert van Dijk, BOEKINGSBURO Bert van Dijk, ENTERTAINMENTBUREAU Bert van Dijk, ENTERTAINMENTBURO Bert van Dijk, ARTIESTENBUREAU Bert van Dijk, BOEKINGSKANTOOR Bert van Dijk, IMPRESARIAAT Bert van Dijk, MUZIEKBURO Bert van Dijk, MUZIEKBUREAU Bert van Dijk, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Bert van Dijk, ARTIESTENBOEKINGSBURO Bert van Dijk, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Bert van Dijk.

 

Offerte Bert van Dijk aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag