Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Anne van der Heyden boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Anne van der Heyden boeken?

Anne van der Heyden boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Anne van der Heyden.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Anne van der Heyden.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Anne van der Heyden ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Anne van der Heyden plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Anne van der Heyden

Een strateeg voor de zorgsector
Anne van der Heyden mengt zijn ervaringen als patiënt, dokter, zorgverzekeraar en bestuurder met de harde realiteit van de dag in gepassioneerde verhalen. Zijn boodschap: “samen onze omgeving verbeteren met alles wat ons ter beschikking staat”. Met dezelfde passie presenteert adviseert en schrijft hij over ziekenhuizen, innovaties en strategie. Hij was mede- initiatiefnemer van de Savvy trofee, lid van het Nederlandse Tricorder X-Prize team waarmee hij de halve finale bereikte of CEO van wat zich tot het meest innovatieve en kwalitatieve ziekenhuis van het Oostelijk halfrond ontwikkelt. Hij combineert ervaring en kennis met gepaste brutaliteit en directheid, daagt zijn publiek uit tot een dialoog waar beiden beter van worden. In zijn presentaties herkent u zijn sociale hart, integriteit en onafhankelijkheid. Momenteel werkt Anne bij P5COM aan instrumenten en blogs waarmee ziekenhuizen geld vrij spelen voor directe patiëntenzorg. Het is zijn stellige overtuiging dat dit kan door het regionaal juiste portfolio op basis van integraal capaciteitsmanagement aan te bieden. Wanneer hij zijn ervaringen en kennis met u bespreekt gaat u geïnspireerd en opgelucht naar huis. Vooral voor luisteraars die een verhaal met een boodschap willen horen.

Anne van der Heyden boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Anne van der Heyden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Anne van der Heyden, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Anne van der Heyden en de eventuele overige kosten om een optreden van Anne van der Heyden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Anne van der Heyden.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Anne van der Heyden. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Anne van der Heyden checken, een gratis optie plaatsen op Anne van der Heyden en de boeking(en) van Anne van der Heyden voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Anne van der Heyden, BOEKINGSBUREAU Anne van der Heyden, BOEKINGSBURO Anne van der Heyden, ENTERTAINMENTBUREAU Anne van der Heyden, ENTERTAINMENTBURO Anne van der Heyden, ARTIESTENBUREAU Anne van der Heyden, BOEKINGSKANTOOR Anne van der Heyden, IMPRESARIAAT Anne van der Heyden, MUZIEKBURO Anne van der Heyden, MUZIEKBUREAU Anne van der Heyden, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Anne van der Heyden, ARTIESTENBOEKINGSBURO Anne van der Heyden, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Anne van der Heyden.

Offerte Anne van der Heyden aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag