Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Gerard Kampijon boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Gerard Kampijon boeken?

Gerard Kampijon boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Gerard Kampijon.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Gerard Kampijon.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Gerard Kampijon ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Gerard Kampijon plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Gerard Kampijon

Adviseur, inspirator en coach financiële markten

Gerard Kampijon liet eind jaren ‘70 een studie farmacie schieten voor een avontuur op de dealingroom van Rabobank. Zijn handelsgeest en enorme gedrevenheid hebben er toe geleid dat hij nog altijd met veel plezier werkzaam is in de dynamische en boeiende omgeving van internationale financiële markten.

Zijn carrière leidde hem via Rabobank langs diverse nationale en internationale grootbanken waaronder AMRO Bank, Banque Paribas, Commerzbank en Lloyds Bank, naar zijn eigen bedrijf, KmFinance. Sinds 1997 adviseert, traint en coacht hij professionele partijen op het gebied van risicomanagement op financiële markten.

Zijn talent voor het overbrengen van kennis is aangeboren, aangezien hij uit een echte onderwijsfamilie komt. In combinatie met zijn ervaringen in tientallen jaren ups en downs op financiële markten leidt dit tot een helder en pakkend betoog, doorspekt met veel vermakelijke anekdotes uit de praktijk.

Financiële markten gekoppeld aan interesse in vastgoed (hij bezit tevens een makelaarsdiploma) hebben de afgelopen 15 jaar zijn activiteiten bepaald. Het zwaartepunt heeft in die tijd gelegen bij de advisering van vastgoed gerelateerde bedrijven, waaronder ook woningcorporaties. In die tijd is risicomanagement alleen maar actueler geworden.

Ondanks langdurige loondienstbetrekkingen is Gerard Kampijon een echte ondernemer. De snel groeiende wereld van de Sociale Media is een extra uitdaging. Zijn cijfermatige instelling gekoppeld aan een gedurfde visie heeft geleid tot een baanbrekend nieuw concept.

Met zijn creativiteit en aanstekelijk enthousiasme is hij voor velen een bron van inspiratie tot “anders denken”. Zijn eyeopeners sporen toehoorders aan tot het verlaten van de gebaande paden.

Gerard Kampijon is een ambitieuze, gedreven en boeiende persoonlijkheid, met een schat aan ervaring op financiële markten. Een echte expert op het gebied van beslissen onder onzekerheid. Dat wil overigens nog steeds niet zeggen dat hij de koersen van morgen kan voorspellen..

Gerard Kampijon boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Gerard Kampijon.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Gerard Kampijon, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Gerard Kampijon en de eventuele overige kosten om een optreden van Gerard Kampijon mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Gerard Kampijon.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Gerard Kampijon. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Gerard Kampijon checken, een gratis optie plaatsen op Gerard Kampijon en de boeking(en) van Gerard Kampijon voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Gerard Kampijon, BOEKINGSBUREAU Gerard Kampijon, BOEKINGSBURO Gerard Kampijon, ENTERTAINMENTBUREAU Gerard Kampijon, ENTERTAINMENTBURO Gerard Kampijon, ARTIESTENBUREAU Gerard Kampijon, BOEKINGSKANTOOR Gerard Kampijon, IMPRESARIAAT Gerard Kampijon, MUZIEKBURO Gerard Kampijon, MUZIEKBUREAU Gerard Kampijon, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Gerard Kampijon, ARTIESTENBOEKINGSBURO Gerard Kampijon, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Gerard Kampijon.

 

Offerte Gerard Kampijon aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag