Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Marianne Kimmel boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Marianne Kimmel boeken?

drs. Marianne Kimmel boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Marianne Kimmel.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Marianne Kimmel.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Marianne Kimmel ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Marianne Kimmel plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Marianne Kimmel

‘Pijn is niet de vijand, maar ons voertuig naar huis’
Marianne Kimmel weet dat het mogelijk is: na een leven vol pijn (seksueel misbruik, mishandeling, gepest zijn…) het geluk (her)vinden. Pijn is volgens haar niet onze grootste vijand, maar juist het voertuig naar huis. Als inspirator, spreker en coach laat Marianne mensen anders kijken naar pijn, en geeft inzicht in hoe pijn de weg wijst naar levensgeluk. Haar toehoorders worden geraakt door haar ontwapenende openheid, en haar positieve kijk op het leven, ondanks de verschrikkingen die haar zijn overkomen. Ze inspireert hen om ook meer uit het leven te halen.Ieder mens wordt gevormd door de ervaringen die we meemaken. Negatieve gebeurtenissen zorgen vaak voor negatieve overtuigingen. En langzaam worden die overtuigingen onderdeel van onze identiteit. We bouwen beschermingsmechanismen op, sluiten ons hart wat meer en handelen eerder vanuit angst dan liefde. En zo raken we langzaam steeds verder verwijderd van onze bron. Maar juist vanuit die plek kan echte bevrijding, geluk en liefde ontstaan. Een bijzondere lezing gaat over de bijna-doodervaring die ze op 9-jarige leeftijd had. Aan de hand van de belangrijkste lessen die ze hierdoor leerde, inspireert ze toehoorders op een andere manier te kijken naar de dood, het leven en de liefde. Een lezing van Marianne is een unieke ervaring. Toehoorders zijn na afloop vol lof over de impact die haar woorden op hun hebben. Ze voelen zich geïnspireerd om zaken anders aan te pakken, om dankbaarder te zijn voor wat ze hebben, en meer vanuit hun hart te gaan leven. Marianne geeft veel concrete handreikingen om direct toe te kunnen passen. Dat is Marianne’s belofte: na een lezing van Marianne is je kijk op pijn voorgoed veranderd en voel je inspiratie om nog meer levensgeluk te ervaren. 

drs. Marianne Kimmel boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Marianne Kimmel.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Marianne Kimmel, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Marianne Kimmel en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Marianne Kimmel mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Marianne Kimmel.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Marianne Kimmel. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Marianne Kimmel checken, een gratis optie plaatsen op drs. Marianne Kimmel en de boeking(en) van drs. Marianne Kimmel voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Marianne Kimmel, BOEKINGSBUREAU drs. Marianne Kimmel, BOEKINGSBURO drs. Marianne Kimmel, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Marianne Kimmel, ENTERTAINMENTBURO drs. Marianne Kimmel, ARTIESTENBUREAU drs. Marianne Kimmel, BOEKINGSKANTOOR drs. Marianne Kimmel, IMPRESARIAAT drs. Marianne Kimmel, MUZIEKBURO drs. Marianne Kimmel, MUZIEKBUREAU drs. Marianne Kimmel, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Marianne Kimmel, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Marianne Kimmel, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Marianne Kimmel.

 

Offerte drs. Marianne Kimmel aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag