Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Bjørn Aris boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Bjørn Aris boeken?

Bjørn Aris boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Bjørn Aris.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Bjørn Aris.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Bjørn Aris ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Bjørn Aris plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Bjørn Aris

Oosterse gevechtskunsten en Zen filosofie

Bjørn Aris bestudeert al 20 jaar Oosterse gevechtskunsten en Zen filosofie. Als beoefenaar van de Japanse zwaardkunst, het Iaido, beweegt hij zich in de Europese top-3. Daarnaast treedt hij sinds 2000 op als trainer en coach voor het midden- en hoger kader uit het bedrijfsleven. Zijn kracht is dat hij de Oosterse inzichten weet te combineren met praktijkervaring opgedaan als succesvol zelfstandig ondernemer, alsmede tijdens zijn 12 jarige carrière als investment banker. Zijn bedrijf is een jong en fris trainings– en adviesbureau met programma’s gebaseerd op 20 jaar ervaring in het bedrijfsleven én daarbuiten. Hij verzorgt naast trainingen op het gebied van onder andere communicatie, persoonlijke effectiviteit en leiderschap verschillende andere diensten zoals: lezingen, workshops, teambuilding sessies en change management trajecten. Zijn programma’s zijn maatwerk en kenmerken zich door een praktijkgerichte aanpak. In de trainingen gebruikt hij naast theorie, praktijkblokken waarin technieken uit onder andere de Oosterse gevechtskunst Iaido gebruikt worden. Hierdoor wordt de theorie fysiek ervaren door de deelnemers, waardoor er een rendement van meer dan 60% wordt gerealiseerd op de aangeboden inzichten. Daarnaast worden er koppelingen gemaakt naar de dagelijkse praktijk van de deelnemers. Oosterse kennis in combinatie met Westerse wetenschap leert nieuwe gezichtspunten in te nemen. Hierdoor is men in staat uitdagingen op nieuwe en creatieve wijzen te benaderen, waarbij het accent ligt op efficiency. De doorbraak, die tijdens de finale wordt gerealiseerd, is het startpunt van een nieuwe weg. Reacties van deelnemers:

 “Het fysiek ervaren van belemmeringen uit de praktijk leidt tot herkenning en inzicht.”

“Verrassende overeenkomsten tussen de praktijk en fysieke technieken middels eenvoud.”

“Een bijzondere ervaring die inzicht geeft en aanzet tot verandering.”

“Leerzaam en in de praktijk toepasbaar (…) en daarnaast ook privé.”

Bjørn Aris boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Bjørn Aris.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Bjørn Aris, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Bjørn Aris en de eventuele overige kosten om een optreden van Bjørn Aris mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Bjørn Aris.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Bjørn Aris. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Bjørn Aris checken, een gratis optie plaatsen op Bjørn Aris en de boeking(en) van Bjørn Aris voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Bjørn Aris, BOEKINGSBUREAU Bjørn Aris, BOEKINGSBURO Bjørn Aris, ENTERTAINMENTBUREAU Bjørn Aris, ENTERTAINMENTBURO Bjørn Aris, ARTIESTENBUREAU Bjørn Aris, BOEKINGSKANTOOR Bjørn Aris, IMPRESARIAAT Bjørn Aris, MUZIEKBURO Bjørn Aris, MUZIEKBUREAU Bjørn Aris, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Bjørn Aris, ARTIESTENBOEKINGSBURO Bjørn Aris, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Bjørn Aris.

 

Offerte Bjørn Aris aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag