Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Maarten Pathuis boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Maarten Pathuis boeken?

Maarten Pathuis boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Maarten Pathuis.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Maarten Pathuis.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Maarten Pathuis ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Maarten Pathuis plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Maarten Pathuis

Cartoontekenaar

Met een rechten/bedrijfskundebul op zak zou Maarten Pathuis (1964) in een grijs pak carrière gaan maken in het bedrijfsleven. Langer dan vijf jaar heeft hij het echter niet volgehouden, toen ging het roer radicaal om. Wat hij ooit voor het schoolkrantje deed, ging hij nu als beroep uitoefenen: cartoons tekenen. En dat doet hij nu al 15 jaar. Zijn cartoons stonden in o.a. Intermediair, Management Team, Metro, Dagblad De Pers en in tal van vakbladen en relatiemagazines. Anders dan de meeste tekenaars heeft Maarten geen wortels in het aktiewezen, er vliegen geen uitwerpselen en geslachtdelen in het rond, en dat weten zijn klanten te waarderen.

Een lezing van Maarten Pathuis is altijd custom-made. Creativiteit, samenwerking, verandering en carrièreswitch zijn terugkerende thema’s, maar Maarten gaat geen onderwerp uit de weg en zijn presentatie is natuurlijk altijd gelardeerd met een groot aantal cartoons. Hij is inzetbaar als luchtige onderbreking van bijvoorbeeld een vakinhoudelijk programma, maar hij kan ook de dag afsluiten met actuele cartoons over de dag zelf, of u huurt hem alleen in om uw bijeenkomst in cartoons weer te laten geven.

Wilt u uw deelnemers zelf ook iets laten doen? Dan kunt u een workshop cartoontekenen overwegen. In groepjes wordt toegewerkt naar het vervaardigen van een eigen cartoon, en dat is een vrolijke manier om elkaar eens op een andere manier te leren kennen.

Maarten Pathuis boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Maarten Pathuis.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Maarten Pathuis, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Maarten Pathuis en de eventuele overige kosten om een optreden van Maarten Pathuis mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Maarten Pathuis.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Maarten Pathuis. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Maarten Pathuis checken, een gratis optie plaatsen op Maarten Pathuis en de boeking(en) van Maarten Pathuis voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Maarten Pathuis, BOEKINGSBUREAU Maarten Pathuis, BOEKINGSBURO Maarten Pathuis, ENTERTAINMENTBUREAU Maarten Pathuis, ENTERTAINMENTBURO Maarten Pathuis, ARTIESTENBUREAU Maarten Pathuis, BOEKINGSKANTOOR Maarten Pathuis, IMPRESARIAAT Maarten Pathuis, MUZIEKBURO Maarten Pathuis, MUZIEKBUREAU Maarten Pathuis, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Maarten Pathuis, ARTIESTENBOEKINGSBURO Maarten Pathuis, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Maarten Pathuis.

 

Offerte Maarten Pathuis aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag