Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Eva Posthuma de Boer boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Eva Posthuma de Boer boeken?

Eva Posthuma de Boer boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Eva Posthuma de Boer.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Eva Posthuma de Boer.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Eva Posthuma de Boer ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Eva Posthuma de Boer plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Eva Posthuma de Boer

Geëngageerde rasverteller

In een tijd waarin de roep om meer engagement in de literatuur steeds luider klinkt, lijken de romans van schrijfster Eva Posthuma de Boer perfect op hun plaats te zijn. In haar meest recente roman, Lichthart, combineert ze een meeslepend verhaal over een jonge vrouw die wordt geconfronteerd met haar werkelijke afkomst, met de schrijnende omstandigheden van het dagelijks leven in Zuid-Afrika vol armoede, geweld en aids. Voor deze roman deed ze uitgebreid onderzoek tijdens een verblijf van enkele maanden in Johannesburg en Kaapstad. De subtiele balans tussen lichtvoetigheid en ernst werd opgemerkt en gewaardeerd: Lichthart beleefde tot nu toe vier herdrukken en de auteur werd door ECI opgenomen in de prestigieuze reeks ‘Schrijvers van Nu’.

Eerder publiceerde Eva samen met vriendin Sanne Wallis de Vries het openhartige brieven- en interviewboek Rinus aan de rekstok. Hierin trachtten ze niets minder dan de mannelijke ziel bloot te leggen en in brieven over hun angsten, twijfels, ambities en geluk spaarden ze ook elkaar niet. In de roman Eindeloze dagen beschrijft Eva op ontroerende wijze de zoektocht van een jonge vrouw naar haar eigen identiteit.

Naast schrijver is Eva producent van onder meer theatergroep NUHR, met o.a. Viggo Waas en Peter Heerschop. Ook bedacht ze de enige echte literaire publieksquiz van Nederland, Pulp Fictie, waarmee ze furore maakte op de Parade en die binnenkort ook op televisie te zien is. Eva is niet alleen solo te boeken, maar ook met Aaf Brandt Corstius, Liesbeth Staats en Nellerike de Voogd in een lunchvullend literair programma.

 

Eva Posthuma de Boer boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Eva Posthuma de Boer.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Eva Posthuma de Boer, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Eva Posthuma de Boer en de eventuele overige kosten om een optreden van Eva Posthuma de Boer mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Eva Posthuma de Boer.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Eva Posthuma de Boer. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Eva Posthuma de Boer checken, een gratis optie plaatsen op Eva Posthuma de Boer en de boeking(en) van Eva Posthuma de Boer voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Eva Posthuma de Boer, BOEKINGSBUREAU Eva Posthuma de Boer, BOEKINGSBURO Eva Posthuma de Boer, ENTERTAINMENTBUREAU Eva Posthuma de Boer, ENTERTAINMENTBURO Eva Posthuma de Boer, ARTIESTENBUREAU Eva Posthuma de Boer, BOEKINGSKANTOOR Eva Posthuma de Boer, IMPRESARIAAT Eva Posthuma de Boer, MUZIEKBURO Eva Posthuma de Boer, MUZIEKBUREAU Eva Posthuma de Boer, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Eva Posthuma de Boer, ARTIESTENBOEKINGSBURO Eva Posthuma de Boer, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Eva Posthuma de Boer.

 

Offerte Eva Posthuma de Boer aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag