Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Erik Dekker boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Erik Dekker boeken?

Erik Dekker boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Erik Dekker.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Erik Dekker.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Erik Dekker ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Erik Dekker plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Erik Dekker

Meest succesvolle Nederlandse wielrenner
Erik Dekker was bijna dertig jaar actief in de wielersport. Eerst als wielrenner, later als ploegleider. Hij begon als jongetje van 8 jaar met wielrennen en rolde als zogenaamd talent door de jeugdcategorieën. Als 17 jarige behaalde hij een zilveren medaille op het WK bij de Junioren in Bergamo. In 1992 behaalde hij eveneens zilver op de Olympische Spelen van Barcelona. Daarna werd Erik Dekker profwielrenner. Voor het grote publiek brak Erik Dekker pas echt door in 2000 met het winnen van maar liefst drie etappezeges in de Tour de France. Datzelfde jaar behaalde hij ook zijn eerste grote zege in een klassieker; de Clásica San Sebastián. Begin deze eeuw was Dekker op zijn toppen van zijn kunnen. In maart 2002 nam Dekker de eerste plaats in op de wereldranglijst. Met 4 Tour de France etappes, drie klassiekers op zijn naam (De Amstel Gold Race, de Clásica San Sebastián, Parijs-Tours) en winnaar van de Wereldbeker is Erik Dekker de meest succesvolle Nederlandse wielrenner van de laatste 25 jaar. In 2001 werd Dekker zelfs verkozen tot Sportman van het jaar. Hij werd driemaal onderscheiden met de Gerrit Schulte Trofee, in 2000, 2001 en 2004.In de Tour de France van 2006 kwam er helaas een voortijdig einde aan zijn carrière. In die Tour viel Dekker dermate hard, dat hij besloot te stoppen. Dekker genoot tijdens zijn carrière een grote populariteit onder wielerfans, onder andere vanwege zijn altijd humoristische commentaren na afloop van een koers. Zo had hij tijdens de Ronde van Frankrijk elke dag een bijdrage (Hallo, met Erik!) in het radioprogramma De Avondetappe op Radio 1. Erik Dekker heeft in zijn loopbaan prachtige resultaten geleverd waar men trots op mag zijn.Na 14 jaar profwielrenner te zijn geweest, werd Erik Dekker vrijwel direct ploegleider bij dezelfde ploeg als waar hij renner was. Er volgden 9 jaren waarin Dekker zijn passie voor de wielersport en ervaring kon overbrengen op jonge en ervaren wielrenners. Op 1 januari 2016 gingen Dekker en Team LottoNL-Jumbo uit elkaar. Meer dan dertig jaar werd zijn leven bepaald door twee wielen. Dekker heeft vele successen op zijn naam staan, maar ook diverse dieptepunten in zijn carrière meegemaakt. Keer op keer wist hij terug te knokken na zware blessures en vrijwel altijd kwam hij daar sterker uit. Hij is kopman geweest, maar hij heeft ook periodes meegemaakt waarin hij de helper was. Met zijn ervaringen als talent, helper, topwielrenner en als coach, heeft Erik Dekker ruim voldoende bagage om al deze ervaringen over te brengen op het bedrijfsleven in zijn presentaties. Naast gastspreker verzorgt hij ook fietsclinics en neemt Erik ook graag de rol van dagvoorzitter en analist op zich. In zijn vrije tijd fiets hij nog altijd. Afgelopen juni 2016 het Nederlands Kampioenschap voor Masters 40+ gewonnen. Hoogtepunten Erik Dekker Zilveren Medaille Olympische Spelen 1992Winnaar Amstel Gold Race 2000Sportman van het jaar in 2001Vier etappes in de Tour de FranceNederlands Kampioen op de weg 2004

Erik Dekker boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Erik Dekker.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Erik Dekker, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Erik Dekker en de eventuele overige kosten om een optreden van Erik Dekker mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Erik Dekker.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Erik Dekker. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Erik Dekker checken, een gratis optie plaatsen op Erik Dekker en de boeking(en) van Erik Dekker voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Erik Dekker, BOEKINGSBUREAU Erik Dekker, BOEKINGSBURO Erik Dekker, ENTERTAINMENTBUREAU Erik Dekker, ENTERTAINMENTBURO Erik Dekker, ARTIESTENBUREAU Erik Dekker, BOEKINGSKANTOOR Erik Dekker, IMPRESARIAAT Erik Dekker, MUZIEKBURO Erik Dekker, MUZIEKBUREAU Erik Dekker, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Erik Dekker, ARTIESTENBOEKINGSBURO Erik Dekker, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Erik Dekker.

Offerte Erik Dekker aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag