Eigenschappen Lieven Debrauwer boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Lieven Debrauwer boeken?

Lieven Debrauwer boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Lieven Debrauwer.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Lieven Debrauwer.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Lieven Debrauwer ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Lieven Debrauwer plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Lieven Debrauwer

Cineast, regisseur, entertainer, verteller

Op 15- jarige leeftijd maakt Lieven zijn eerste film en als amateurcineast vertegenwoordigde hij meerdere malen België op het UNICA-festival. Na studies fotografie (HIGRO-Gent) en film (NARAFI-Vorst) richtte hij de BVBA GATEWAY FILM op.

De kortfilm “LEONIE” (met Dora van der Groen) won oa. Prix du jury in officiële selectie van het filmfestival van Cannes (1997).

Zijn eerste langspeelfilm ‘PAULINE PAULETTE’ (met Ann Petersen en Dora van der Groen) kreeg er op 13 mei 2001 zijn wereldpremière en won er de publieksprijs. Door het grote succes in België (een kwart miljoen bioscoopbezoekers) reist Lieven vaak rond met zijn voorstelling ‘ACHTER DE SCHERMEN VAN PAULINE PAULETTE’.

‘CONFITUUR’ opent in 2004 het filmfestival van Venetië en is slotfilm op het filmfestival van Gent. In 2007 springt Lieven op het theaterpodium als entertainer/podiumbeest met zijn eerste one-man-show CINEAST IN CONCERT (musical-en cabaretcongs).

Lieven maakte als cabaretier/zanger reeds 3 CD’s met zijn vaste pianist Marc Maes ‘DOODGEWOON CRAZY’ (1998), ‘DE KONING VAN LOMBARDIJE’ (2011), ‘TWEEMAAL 24 ROZEN’ (2013).

In 2013 spelen Lieven en Marc hun VIJFDE muziektheatershow samen ‘NOG STEEDS MENEER PAULINE EN PAULETTE’ (in het najaar nog in Antwerpen te zien). Sinds 2013 reist Lieven ook rond met PARFUM, EEN PASSIE en organiseert ook BOUDOIR PARFUMsessies.

Lieven Debrauwer boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Lieven Debrauwer.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Lieven Debrauwer, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Lieven Debrauwer en de eventuele overige kosten om een optreden van Lieven Debrauwer mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Lieven Debrauwer.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Lieven Debrauwer. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Lieven Debrauwer checken, een gratis optie plaatsen op Lieven Debrauwer en de boeking(en) van Lieven Debrauwer voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Lieven Debrauwer, BOEKINGSBUREAU Lieven Debrauwer, BOEKINGSBURO Lieven Debrauwer, ENTERTAINMENTBUREAU Lieven Debrauwer, ENTERTAINMENTBURO Lieven Debrauwer, ARTIESTENBUREAU Lieven Debrauwer, BOEKINGSKANTOOR Lieven Debrauwer, IMPRESARIAAT Lieven Debrauwer, MUZIEKBURO Lieven Debrauwer, MUZIEKBUREAU Lieven Debrauwer, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Lieven Debrauwer, ARTIESTENBOEKINGSBURO Lieven Debrauwer, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Lieven Debrauwer.

 

Offerte Lieven Debrauwer aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag