Eigenschappen Annejet van der Zijl boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Annejet van der Zijl boeken?

Annejet van der Zijl boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Annejet van der Zijl.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Annejet van der Zijl.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Annejet van der Zijl ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Annejet van der Zijl plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Annejet van der Zijl

Bekroond schrijfster, journalist en columnist Annejet van der Zijl is een van de bekendste en meest gelezen non-fictie schrijvers van ons land. Na studies in Amsterdam en Londen, werkte ze jarenlang als journaliste en columniste. In 2000 verruilde ze de zekerheid van een vaste baan voor het avontuur van het schrijverschap. Sindsdien schreef ze vijf bestsellers op rij, met als meest recente titel de spraakmakende levensgeschiedenis van Gerard Heineken, grootvader van Freddy en stichter van het gelijknamige bierimperium. ‘Een boek dat iedere zakenman zou moeten lezen,’ zoals zakenblad Elsevier schreef.Van Annejets werk werden alleen al in Nederland meer dan een miljoen exemplaren verkocht. Haar boeken zijn daarnaast veelvuldig verfilmd, vertaald, genomineerd en bekroond. Zo werd de verfilming van Sonny Boy in 2012 uitverkoren als de Nederlandse Oscar-inzending en won het onthullende boek over Prins Bernhard de M.J.Brusseprijs voor het Beste Journalistieke Boek. Zelf ontving ze datzelfde jaar de prestigieuze Gouden Ganzenveer voor haar hele oeuvre.Annejet is een zeer ervaren spreekster en interviewster. Ze geeft zowel voordrachten over haar eigen werk, als ook op bijzondere gelegenheden toegesneden inspirational speeches voor het zakenleven en universiteiten. Hierbij put ze behalve uit de levens van haar hoofdpersonen, ook uit dat van haar zelf. Daarnaast vindt ze het leuk om zich te verdiepen in de levens van succesvolle zakenmensen en hen daarover, bijvoorbeeld ter gelegenheid van een jubileum of een afscheid, te interviewen.

Annejet van der Zijl boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Annejet van der Zijl.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Annejet van der Zijl, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Annejet van der Zijl en de eventuele overige kosten om een optreden van Annejet van der Zijl mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Annejet van der Zijl.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Annejet van der Zijl. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Annejet van der Zijl checken, een gratis optie plaatsen op Annejet van der Zijl en de boeking(en) van Annejet van der Zijl voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Annejet van der Zijl, BOEKINGSBUREAU Annejet van der Zijl, BOEKINGSBURO Annejet van der Zijl, ENTERTAINMENTBUREAU Annejet van der Zijl, ENTERTAINMENTBURO Annejet van der Zijl, ARTIESTENBUREAU Annejet van der Zijl, BOEKINGSKANTOOR Annejet van der Zijl, IMPRESARIAAT Annejet van der Zijl, MUZIEKBURO Annejet van der Zijl, MUZIEKBUREAU Annejet van der Zijl, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Annejet van der Zijl, ARTIESTENBOEKINGSBURO Annejet van der Zijl, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Annejet van der Zijl.

Offerte Annejet van der Zijl aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag