Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Inga Freudenberg boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Inga Freudenberg boeken?

drs. Inga Freudenberg boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Inga Freudenberg.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Inga Freudenberg.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Inga Freudenberg ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Inga Freudenberg plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Inga Freudenberg

Expert op het gebied van gedrag, carrièremanagement en het temmen van het beest in jou!

Organiseren van plezier in werk is het werkterrein van drs. Inga Freudenberg – Van Gastel. Als inspirator is zij betrokken bij de meest uiteenlopende projecten: van organisatieverandering tot individuele ontwikkeling. Inga is expert op het gebied van carrièremanagement en het doorgronden van het menselijke gedrag. Aan de hand van haar eigen beestachtige temperamentenleer, die zij beschrijft in haar boek ‘Wie temt het beest in jou?’ (genomineerd voor coachboek 2012), raakt zij haar toehoorders op lichtvoetige en humoristische wijze. Er is echter geen ontkomen aan haar scherpe analytische vermogen.

Inga biedt een verhelderende kijk waarom mensen zich gedragen zoals ze dat doen en enthousiasmeert directies, leidinggevenden, ondernemers, teams en medewerkers om het spel van de ultieme beïnvloeding (onderling) effectief te spelen. Zij verklaart hoe mensen zijn, maar – belangrijker – hoe je ze kunt verleiden te doen wat jij wilt. Een echte eyeopener die raakt. Inga is actief als keynote speaker, workshopdesigner en expert op het gebied van gedrag, carrièremanagement en het temmen van het beest in jou!

Het geven van lezingen, trainen van groepen is altijd een van Inga’s passies geweest. Daarnaast had zij de ambitie om voor zichzelf te beginnen. En in 1998 heeft zij van haar droom werkelijkheid gemaakt. Vanaf die tijd runt zij met veel succes haar bedrijf Freudenberg, waarbij zij en haar medewerkers zich richten op het organiseren van plezier en werk! Haar stelling is dat iedereen er recht op heeft om plezier in zijn werk te hebben. “Dat wij daar met ons bureau aan bij kunnen dragen, is voor mij de verwezenlijking van een droom.”

Met haar bureau werkt zij voor de meest uiteenlopende organisaties. Van multinationals, banken, universiteiten, belangenorganisaties, advocatuur, overheid tot medisch specialisten.

 

drs. Inga Freudenberg boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Inga Freudenberg.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Inga Freudenberg, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Inga Freudenberg en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Inga Freudenberg mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Inga Freudenberg.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Inga Freudenberg. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Inga Freudenberg checken, een gratis optie plaatsen op drs. Inga Freudenberg en de boeking(en) van drs. Inga Freudenberg voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Inga Freudenberg, BOEKINGSBUREAU drs. Inga Freudenberg, BOEKINGSBURO drs. Inga Freudenberg, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Inga Freudenberg, ENTERTAINMENTBURO drs. Inga Freudenberg, ARTIESTENBUREAU drs. Inga Freudenberg, BOEKINGSKANTOOR drs. Inga Freudenberg, IMPRESARIAAT drs. Inga Freudenberg, MUZIEKBURO drs. Inga Freudenberg, MUZIEKBUREAU drs. Inga Freudenberg, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Inga Freudenberg, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Inga Freudenberg, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Inga Freudenberg.

 

Offerte drs. Inga Freudenberg aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag