Eigenschappen Laurens van Voorst boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Laurens van Voorst boeken?

Laurens van Voorst boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Laurens van Voorst.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Laurens van Voorst.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Laurens van Voorst ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Laurens van Voorst plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Laurens van Voorst

Altijd scherp en altijd hilarisch
Laurens van Voorst (copywriter, lokaal politicus, spreker) is wars van abstracte vergezichten en beperkt zich liever tot de menselijke maat. Zijn inlevingsvermogen, reactiesnelheid en humor maken hem tot een succesvol dagvoorzitter en spreker. Zijn vertellingen gaan veelal over de goede bedoelingen van het openbaar bestuur en waar dat bij u om de hoek toe leidt. De presentaties, boordevol anekdotes, leiden tot frisse inzichten en zo nu en dan tot complete verwarring.Laurens van Voorst werkt met zijn communicatiebureau Sprinkels hq vooral voor overheden. Hij combineert dat werk met het lidmaatschap van de gemeenteraad in zijn woonplaats Schijndel. Die combinatie levert hem een grote hoeveelheid anekdotes op over hoe politici en inwoners van dorpen en steden elkaar verkeerd begrijpen. Neem zijn voorstelling ‘Ik zet jou in mijn kracht’. Die gaat over de goede bedoelingen van burgerparticipatie en zorg in de wijken. En de praktijk van alle dag.Laurens van Voorst maakt als dagvoorzitter/moderator gewone mensen groot en grote mensen gewoon. In die functie én als spreker over politiek-maatschappelijke ontwikkelingen is hij kritisch, nieuwsgierig en bovenal grappig. Laurens is wars van abstracte vergezichten en beperkt zich bij voorkeur tot de menselijke maat.

Laurens van Voorst boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Laurens van Voorst.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Laurens van Voorst, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Laurens van Voorst en de eventuele overige kosten om een optreden van Laurens van Voorst mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Laurens van Voorst.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Laurens van Voorst. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Laurens van Voorst checken, een gratis optie plaatsen op Laurens van Voorst en de boeking(en) van Laurens van Voorst voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Laurens van Voorst, BOEKINGSBUREAU Laurens van Voorst, BOEKINGSBURO Laurens van Voorst, ENTERTAINMENTBUREAU Laurens van Voorst, ENTERTAINMENTBURO Laurens van Voorst, ARTIESTENBUREAU Laurens van Voorst, BOEKINGSKANTOOR Laurens van Voorst, IMPRESARIAAT Laurens van Voorst, MUZIEKBURO Laurens van Voorst, MUZIEKBUREAU Laurens van Voorst, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Laurens van Voorst, ARTIESTENBOEKINGSBURO Laurens van Voorst, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Laurens van Voorst.

Offerte Laurens van Voorst aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag