Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen dr. Myra van Zwieten boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

dr. Myra van Zwieten boeken?

dr. Myra van Zwieten boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van dr. Myra van Zwieten.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van dr. Myra van Zwieten.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van dr. Myra van Zwieten ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van dr. Myra van Zwieten plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie dr. Myra van Zwieten

Dagvoorzitter en ervaren consultant in de gezondheidszorg
Myra van Zwieten kent de gezondheidszorg van binnen en van buiten. Na een succesvolle wetenschappelijke carrière, waarvan de laatste twaalf jaar in het AMC, koos ze in 2013 definitief voor het zelfstandig ondernemerschap. Door haar brede academische achtergrond dienst ze niet terug voor complexe materie, en weet ze uiteenlopende groepen en belangen te verbinden. Van medisch specialisten, farmaceuten en bestuurders tot mantelzorgers; Myra vindt altijd de juiste toon, met een nadrukkelijke focus op de inhoud.Myra van Zwieten is cultuurpsycholoog en gepromoveerd in de medische ethiek. Als universitair docent verdiepte ze zich o.m. in de invloed van technologie op medische besluitvorming, arts-patiënt-communicatie en innovatieve, multi-professionele samenwerking. Ze publiceerde, ook voor algemeen publiek, over genetica, prenatale diagnostiek en medische professionaliteit. Vanwege haar brede interesses en expertise verdiept zij zich snel en goed in nieuwe onderwerpen. Vanuit haar bedrijf ‘De Goede Werker’ begeleidt ze zorginstellingen bij het inrichten van procesmatig werken, waarbij belangen van zowel bestuur en management als van de werkvloer zijn geborgd. Als dagvoorzitter heeft Myra van Zwieten de touwtjes stevig in handen. Met haar solide academische achtergrond is elk publiek, van welke omvang ook, bij haar in goede handen. Analytisch scherp zoekt ze, vriendelijk en charmant, consequent naar de dialoog. Dit doet zij professioneel en met veel plezier op het gebied van organisaties, gezondheidszorg en onderwijs. Met Myra als dagvoorzitter gaan gedegen inhoud en zorgvuldig procesverloop hand in hand met goede sfeer. Een succesvol evenement kan niet uitblijven.

dr. Myra van Zwieten boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van dr. Myra van Zwieten.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van dr. Myra van Zwieten, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van dr. Myra van Zwieten en de eventuele overige kosten om een optreden van dr. Myra van Zwieten mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van dr. Myra van Zwieten.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor dr. Myra van Zwieten. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van dr. Myra van Zwieten checken, een gratis optie plaatsen op dr. Myra van Zwieten en de boeking(en) van dr. Myra van Zwieten voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT dr. Myra van Zwieten, BOEKINGSBUREAU dr. Myra van Zwieten, BOEKINGSBURO dr. Myra van Zwieten, ENTERTAINMENTBUREAU dr. Myra van Zwieten, ENTERTAINMENTBURO dr. Myra van Zwieten, ARTIESTENBUREAU dr. Myra van Zwieten, BOEKINGSKANTOOR dr. Myra van Zwieten, IMPRESARIAAT dr. Myra van Zwieten, MUZIEKBURO dr. Myra van Zwieten, MUZIEKBUREAU dr. Myra van Zwieten, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU dr. Myra van Zwieten, ARTIESTENBOEKINGSBURO dr. Myra van Zwieten, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR dr. Myra van Zwieten.

 

Offerte dr. Myra van Zwieten aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag