Jos Burgers boeken

Eigenschappen Jos Burgers boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Jos Burgers boeken?

Jos Burgers boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Jos Burgers.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Jos Burgers.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Jos Burgers ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Jos Burgers plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Jos Burgers

Teveel bedrijven streven naar simpelweg tevreden klanten. Tevredenheid is echter niet voldoende voor de hoogst denkbare klantloyaliteit. Een klant moet fan zijn van een bedrijf, betoogt spreker en bestsellerauteur Jos Burgers. Het inhuren van deze marketingspecialist verzekert u van een interactieve presentatie of workshop met handvaten voor een hogere klanttevredenheid.

Biografie van Jos Burgers

Jos Burgers ontdekt al op jonge leeftijd zijn talent voor marketing en management. Het blijkt niet zijn enige aangeboren vaardigheid, want ook spreken voor grote groepen mensen gaat hem met opvallend gemak af. Het leidt tot een functie als docent Marketing & Marktonderzoek en al snel willen ook steeds meer bedrijven hem inhuren als spreker of gastdocent voor een inspirerende lezing.

Inmiddels is de voormalig docent uitgegroeid tot een van de meest gewilde managementsprekers van Nederland en verzorgt hij jaarlijks meer dan 150 presentaties, workshops en seminars op het gebied van marketing en klantenservice. Hij biedt zijn publiek concrete handvaten voor reflectie en geeft mensen een andere blik op hun werkzaamheden. Hij ondersteunt zijn interactieve lezingen met de nodige praktijkvoorbeelden en wisselt deze af met humoristische intermezzo’s.

Niet alleen als spreker geniet Jos Burgers bekendheid, ook als auteur is hij uitermate succesvol. Hij schrijft bestsellers als Industriële marketing, Relatiebeheer als Groeistrategie, Professionals & Relatiemanagement, Zeven marketingwetten voor professionals, No Budget Marketing, Klanten zijn eigenlijk nét mensen!, Hondenbrokken, Geef nooit korting!, Gek op gaten, De Wet van Snuf en Eén fan per dag.

Meerdere van deze titels winnen de prijs voor het bestverkochte managementboek van het jaar en worden bedolven onder de lovende recensies. Het verbeteren van klantgerichtheid en klantrelaties zijn terugkerende thema’s in zowel de boeken als presentaties van deze veelgeprezen managementspecialist. Niet voor niets zorgt elk uitgebracht boek ervoor dat grote organisaties hem willen inhuren als spreker voor een workshop of lezing tijdens een congres, seminar of symposium.

Spreker Jos Burgers boeken voor een workshop of presentatie

Jos Burgers kenmerkt zich als geen ander door zijn streven om van ‘gewoon’ tevreden klanten fans te maken. Want alleen fans bezorgen je positieve mond-tot-mondreclame en blijven je trouw ondanks de opkomst van een goedkopere concurrent. Zijn methode voor het creëren van fans is briljant in al zijn eenvoud: je moet hun verwachtingen simpelweg op alle vlakken overtreffen.

In een boeiende lezing of workshop laat de marketingexpert zien hoe je dit als bedrijf doet. Aan de hand van herkenbare voorbeelden uit de praktijk legt hij uit hoe je dagelijks het verschil maakt in het klantcontact. Ogenschijnlijk kleine gebaren of attenties verdienen zich vaak ruimschoots terug. Het boeken van deze spreker vormt een garantie voor een leerzame lezing boordevol concrete tips en handreikingen.

Jos Burgers boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Jos Burgers, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Jos Burgers.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Jos Burgers. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Jos Burgers aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag