Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Drs. Jorissa Neutelings boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Drs. Jorissa Neutelings boeken?

Drs. Jorissa Neutelings boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Drs. Jorissa Neutelings.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Drs. Jorissa Neutelings.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Drs. Jorissa Neutelings ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Drs. Jorissa Neutelings plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Drs. Jorissa Neutelings

Bedrijvendokter, Commercieel Kunstenares, Klantfluisteraar & Ambassadeur van Succesvrouwen
Jorissa Neutelings is al jaren het geheime wapen van bedrijven die succesvoller willen zijn. Zij begrijpt de kunst van klantgerichtheid commercie, kent het gedrag van de klant en verbetert op basis daarvan de meest uiteenlopende bedrijven: van telecombedrijven tot pretparken, van banken tot koekjesfabrieken. Continu scherp zijn en benoemen waar het om gaat, is haar tweede natuur. Irritaties zet zij om in kansen. Zo ontwikkelde ze een verzekering voor vrouwen, zette een bedrijf in de markt om klantgedrag te volgen en is ze actief om succesvolle vrouwen in beeld te brengen via het online platform B-Elle. Haar interesse en ruime ervaring in de digitale wereld maakt haar een expert op ontwikkelingen in dit gebied. Jorissa schrijft ook columns voor FAB magazine over commercie, business succes en het geheim van succesvolle vrouwen. Jorissa studeerde Kunst, beleid en management aan de Universiteit van Utrecht. Tijdens deze studie ontdekt ze dat meer klanten en omzet creëren een kunst is. De kunst van commercie en klantgerichtheid bezit zij inmiddels in ruime mate. Ze groeit na haar studie pijlsnel door op zakelijk vlak. Op haar 36e komt ze op een directie-positie bij Ohra terecht en hier bedenkt ze de basis van haar onderneming. Ze start een traject om binnen 12 weken de omzet te boosten en dat lukt: een toename van 100 miljoen. Voor haar is dit een koud kunstje: naar de klant kijken en degene die het dichts bij de klant zit leren waarom hij daar zit en van daaruit bouwen. Inmiddels bestaat haar bedrijf Riore 8 jaar en is zij uitgegroeid tot specialist in het laten floreren van grote organisaties en MKB bedrijven. Jorissa triggert, inspireert en daagt anderen uit om te gaan voor succes. Haar vlijmscherpe analyses en snelheid van denken zorgen ervoor dat iedereen bij de les blijft. Door het delen van haar (ondernemers)ervaring, stimuleert zij anderen om hun eigen ondernemerschap vorm te geven en verantwoordelijkheid te pakken voor hun acties. Haar oprechte interesse in alles wat los en vast zit en haar gevoel voor timing zorgen ervoor dat heel het publiek betrokken is en blijft.

Onderwerpen naar haar hart zijn: Business Boosting, Vrouwen (business) succes, 21st century skills, de kunst van digitaal en de klant als spiegel.

Drs. Jorissa Neutelings boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Drs. Jorissa Neutelings.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Drs. Jorissa Neutelings, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Drs. Jorissa Neutelings en de eventuele overige kosten om een optreden van Drs. Jorissa Neutelings mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Drs. Jorissa Neutelings.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Drs. Jorissa Neutelings. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Drs. Jorissa Neutelings checken, een gratis optie plaatsen op Drs. Jorissa Neutelings en de boeking(en) van Drs. Jorissa Neutelings voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Drs. Jorissa Neutelings, BOEKINGSBUREAU Drs. Jorissa Neutelings, BOEKINGSBURO Drs. Jorissa Neutelings, ENTERTAINMENTBUREAU Drs. Jorissa Neutelings, ENTERTAINMENTBURO Drs. Jorissa Neutelings, ARTIESTENBUREAU Drs. Jorissa Neutelings, BOEKINGSKANTOOR Drs. Jorissa Neutelings, IMPRESARIAAT Drs. Jorissa Neutelings, MUZIEKBURO Drs. Jorissa Neutelings, MUZIEKBUREAU Drs. Jorissa Neutelings, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Drs. Jorissa Neutelings, ARTIESTENBOEKINGSBURO Drs. Jorissa Neutelings, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Drs. Jorissa Neutelings.

 

Offerte Drs. Jorissa Neutelings aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag