Art Rooijakkers boeken

Eigenschappen Art Rooijakkers boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Art Rooijakkers boeken?

Art Rooijakkers boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Art Rooijakkers.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Art Rooijakkers.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Art Rooijakkers ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Art Rooijakkers plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Art Rooijakkers

Art Rooijakkers boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Art Rooijakkers.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Art Rooijakkers, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Art Rooijakkers.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Art Rooijakkers. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Fotocredits: Laura de Mildt

Offerte Art Rooijakkers aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag