Art Rooijakkers boeken

Eigenschappen Art Rooijakkers boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Art Rooijakkers boeken?

Art Rooijakkers boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Art Rooijakkers.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Art Rooijakkers.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Art Rooijakkers ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Art Rooijakkers plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Art Rooijakkers

Biografie Art Rooijakkers

Art Rooijakkers behoort tot de bekendste Nederlandse televisiepresentatoren en is ook te boeken als spreker, interviewer of dagvoorzitter. Het grote publiek kent hem onder meer als winnaar van Wie is de Mol? en als latere presentator van datzelfde programma. Tegenwoordig Art Rooijakkers een graag geziene gast op tal van evenementen en zakelijke bijeenkomsten.

Art Rooijakkers wordt in 1976 geboren in Geldrop en behaalt zijn VWO-diploma in Eindhoven. Hij gaat studeren aan de Academie voor Journalistiek in Tilburg en wordt later bij NOVA aangenomen als jongste verslaggever ooit. Het is de start van een indrukwekkende televisiecarrière.

Als presentator maakt hij furore met goed scorende televisieprogramma’s zoals Expeditie Robinson, Peking Express, Als de vrouw van huis is, Gezond Weer Op, Outback Jack, Return to Sender, De Spaanse Droom en De Zomer Draait Door.

Naast presentator, is hij ook actief als eindredacteur. Zo verzorgt hij onder meer de eindredactie van programma’s als Het Blok, Grenzeloos Verliefd en Model in 1 dag. Als spreker weet hij tijdens een lezing boeiend te vertellen over het geheim achter dit soort succesvolle televisieformats en trekt hij tegelijkertijd de parallel met succes op zakelijk vlak.

Dagvoorzitter of interviewer

In 2011 neemt Art Rooijakkers deel aan het populaire televisieprogramma Wie is de Mol?, dat hij vervolgens ook nog eens wint. Het leidt tot een contract met de AVRO, de omroep waarvan hij het nieuwe gezicht wordt. Hij presenteert programma’s zoals Lola zoekt Brood, Fort Boyard, Mag ik U Kussen en het door hem zo geliefde Wie is de Mol?

In 2013 presenteert hij Operatie Fit NL en een jaar later volgt Rooijakkers & Verster: Juridische Zaken. In de jaren erna wordt hij diverse keren genomineerd voor de Zilveren Televizier-Ster voor de beste Tv-presentator, die hij in 2016 ook daadwerkelijk wint.

Inmiddels is hij uitgegroeid tot een van ’s lands bekendste gezichten op televisie en willen veel bedrijven hem inhuren voor congressen, seminars en evenementen. Zijn evenwichtige presentatiestijl maakt hem de ideale spreker tijdens een congres of seminar. Als dagvoorzitter houdt hij de touwtjes strak in handen, op een sympathieke en enthousiaste manier. Met zijn jarenlange ervaring als verslaggever weet hij bovendien de juiste vragen te stellen tijdens interviews.

Art Rooijakkers boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Art Rooijakkers.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Art Rooijakkers, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Art Rooijakkers.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Art Rooijakkers. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Fotocredits: Laura de Mildt

Offerte Art Rooijakkers aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag