Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Anneke Ammerlaan boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Anneke Ammerlaan boeken?

Anneke Ammerlaan boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Anneke Ammerlaan.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Anneke Ammerlaan.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Anneke Ammerlaan ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Anneke Ammerlaan plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Anneke Ammerlaan

Trend watcher of the year food 2012

Anneke Ammerlaan is ‘foodwatcher’, gespecialiseerd in food trends en ontwikkelingen. Ze adviseert supermarkten, voedingsindustrie en hotelketens.

Vanuit wereldwijde veranderingen kijkt zij naar de Nederlandse markt. Trends zijn global, verschijningsvorm en uitwerking zijn local. Ammerlaan Taste Trends onderzoekt maatschappelijke, culturele en politieke ontwikkelingen. Die zijn verantwoordelijk voor ons totale gedrag, dus ook voor wat, hoe, waar, en met wie we willen eten. Zo is het te verwachten consumentengedrag te analyseren.

Anneke Ammerlaan heeft door de jarenlange ervaring als redacteur voor diverse Nederlandse tijdschriften – waaronder de oprichting van AllerHande – en de productie van kookboeken voor Albert Heijn een grote kennis opgebouwd betreffende de eet- en kookkennis van de consument. Vanuit deze achtergrond adviseert zij bedrijven over de ontwikkeling en het beleid van nieuwe concepten en nieuwe producten. Ook wordt zij veel gevraagd voor lezingen en presentaties en schrijft ze maandelijks columns voor Food Personality. Anneke Ammerlaan is actief lid van het Consumentenplatform van het Ministerie van Landbouw en heeft zitting in diverse adviesraden, zoals ‘ de Week van de Smaak’ en BF3, een nieuw bedrijf gespecialiseerd in de onderzoek naar functionals in groenten en fruit.

Internationale contacten onderhoudt Anneke via haar actieve lidmaatschap van de IACP. De International Association of Culinary professionals, het International Trendforum and the Food futurist panel. Voor deze organisaties houdt zij, als autoriteit op het gebied van Europese food trends, vaak lezingen op internationale congressen.

Anneke Ammerlaan boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Anneke Ammerlaan.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Anneke Ammerlaan, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Anneke Ammerlaan en de eventuele overige kosten om een optreden van Anneke Ammerlaan mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Anneke Ammerlaan.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Anneke Ammerlaan. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Anneke Ammerlaan checken, een gratis optie plaatsen op Anneke Ammerlaan en de boeking(en) van Anneke Ammerlaan voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Anneke Ammerlaan, BOEKINGSBUREAU Anneke Ammerlaan, BOEKINGSBURO Anneke Ammerlaan, ENTERTAINMENTBUREAU Anneke Ammerlaan, ENTERTAINMENTBURO Anneke Ammerlaan, ARTIESTENBUREAU Anneke Ammerlaan, BOEKINGSKANTOOR Anneke Ammerlaan, IMPRESARIAAT Anneke Ammerlaan, MUZIEKBURO Anneke Ammerlaan, MUZIEKBUREAU Anneke Ammerlaan, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Anneke Ammerlaan, ARTIESTENBOEKINGSBURO Anneke Ammerlaan, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Anneke Ammerlaan.

 

Offerte Anneke Ammerlaan aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag