Eigenschappen Jan Bommerez boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Jan Bommerez boeken?

Jan Bommerez boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Jan Bommerez.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Jan Bommerez.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Jan Bommerez ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Jan Bommerez plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Jan Bommerez

Leiderschap, organisatie, cultuur en verandermanagement

Jan Bommerez, Vlaming van geboorte, woont sinds 1995 in Californië. Hij is regelmatig in Nederland voor sprekersopdrachten voor congressen en voor bedrijven zoals Philips, Rabobank en Xerox. Andere Nederlandse referenties zijn ondermeer: Politie Midden Brabant, Eiffel, Wehkamp, Streetwise, NH Hotels, Deloitte Touche, Boer en Croon en Illy Caffè. Jan Bommerez is hoofdauteur van de bestseller ‘FLOW en de Kunst van het Zakendoen’ met over 40.000 lezers. Het boek stond in zijn eerste jaar wekenlang in de top 10 van de zakelijke boeken. Het is vooral gericht op verkopers, ondernemers en leidinggevenden maar het wordt ook buiten de zakelijke wereld gelezen. Ook ‘Kun je een Rups Leren Vliegen’ (over Transformationeel Leiderschap) vond zijn weg naar meer dan 20.000 managers en leiders. Jan schreef ook een bijdrage voor ‘Business Spiritualiteit’, een boek gepubliceerd bij de opening van de leerstoel met dezelfde naam aan de Universiteit van Neijenrode. Titels die in 2007 verschenen zijn ‘Minder Moeten Meer FLOW’ waarvan al meer dan 3000 verkocht en ‘Door de bomen het bos zien’ (met voorwoord door Herman Wijffels), waarvan meer dan 2000 verkocht in de eerste 6 maanden. Jan Bommerez spreekt liefst over het aanboren van extra menselijk potentieel, over zaken zoals zelfvertrouwen en moed, over teamwerk, over FLOW – de psychologische staat van de top performers, over een nieuwe manier van verkopen en over leiderschap voor de 21ste eeuw en over organisatiecultuur als hefboom voor uitzonderlijke resultaten. Hij heeft in Nederland tientallen workshops geleid over proactiviteit en andere effectieve gewoontes, ondermeer voor Rabobank, Wehkamp en Ericsson. Hij begeleidt ook organisaties die hun cultuur willen transformeren. Jan doet ook opdrachten op maat als die binnen zijn kennis- en interessegebied vallen. Zo heeft hij voor een designbureau een visuele presentatie verzorgd over design (voor hun klanten en relaties). Jan spreekt in het Nederlands, het Engels en het Frans, zowel voor kleine groepen managers (ook internationale meetings in Londen, Parijs, Duitsland, etc.), als voor een hele afdeling (bijvoorbeeld de verkopers) of al uw personeel. Leiderschap in crisistijd

Wanneer er een crisis is van het gehalte wat we nu kennen is een ander soort leiderschap nodig. Er heerst enorme angst en mensen willen iemand volgen die duidelijk weet wat hij of zij doet, iemand die ‘groter is dan de crisis’. Het eerste wat dus nodig is om effectief leiding te kunnen geven in crisistijd is zelfreflectie:

Hoe reageer ik?

Wat dreig ik te doen wat ik beter niet kan doen?

Welke invloed heeft mijn emotionele staat op die van mijn medewerkers?

Wat kan ik dus beter doen en niet doen?

Naast zelfonderzoek is er natuurlijk ook het vergroten van ons begrip van hoe de crisis in elkaar zit en wat we concreet kunnen ondernemen om te overleven en zelfs te groeien terwijl anderen omvallen of krimpen:

Crisissen zijn mechanismen van de evolutie: ze leiden tot doorbraak of afbraak.

Wat zal het voor u zijn?

Wat is de diepere oorzaak van deze crisis en wat heeft dat met ons te maken?

Welke 3 fasen kent elke crisis en weet ik in welke fase ik zit?

Zeven leiderschapstrategieën om sterker door de drie fasen te komen

Een dozijn marketingstrategieën in tijden van recessie

Jan Bommerez boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Jan Bommerez.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Jan Bommerez, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Jan Bommerez en de eventuele overige kosten om een optreden van Jan Bommerez mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Jan Bommerez.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Jan Bommerez. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Jan Bommerez checken, een gratis optie plaatsen op Jan Bommerez en de boeking(en) van Jan Bommerez voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Jan Bommerez, BOEKINGSBUREAU Jan Bommerez, BOEKINGSBURO Jan Bommerez, ENTERTAINMENTBUREAU Jan Bommerez, ENTERTAINMENTBURO Jan Bommerez, ARTIESTENBUREAU Jan Bommerez, BOEKINGSKANTOOR Jan Bommerez, IMPRESARIAAT Jan Bommerez, MUZIEKBURO Jan Bommerez, MUZIEKBUREAU Jan Bommerez, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Jan Bommerez, ARTIESTENBOEKINGSBURO Jan Bommerez, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Jan Bommerez.

 

Offerte Jan Bommerez aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag