Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Cindy van Cauter boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Cindy van Cauter boeken?

drs. Cindy van Cauter boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Cindy van Cauter.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Cindy van Cauter.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Cindy van Cauter ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Cindy van Cauter plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Cindy van Cauter

Trendonderzoeker van koopgedrag
Drs. Cindy van Cauter consument- en shopperonderzoeker en analyseert trends op het gebied van koopgedrag. Met haar ruim 20 jaar ervaring in de food en non-food branche adviseert en inspireert zij fabrikanten en retailers op het gebied van veranderend koopgedrag door consumenten. De inhoud van haar presentaties zijn visionair met altijd een sterke koppeling naar de praktijk. Helder, duidelijk en gemakkelijk te volgen.Cindy van Cauter is afgestudeerd in de sociale psychologie en werkte als onderzoeker o.a. voor de grootste sportretailer van de wereld, Decathlon. Sinds 2011 is zij oprichter en eigenaar van shopperonderzoeksbureau Quotus Research (www.quotus.nl). In 2014 deed zij onderzoek naar ‘De Toekomst van het Boodschappen Doen’, organiseerde diverse symposia en schreef het e-Book ‘De Toekomst van het Boodschappen Doen’.Een lezing van Cindy van Cauter zorgt voor nieuwe inzichten en inspiratie op het gebied van veranderend koopgedrag. Concrete voorbeelden en succesvolle cases worden aangereikt om binnen de eigen organisatie marketing-, communicatie- en ontwikkelingsaspecten verder aan te scherpen en af te stemmen op de consument of shopper.

drs. Cindy van Cauter boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Cindy van Cauter.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Cindy van Cauter, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Cindy van Cauter en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Cindy van Cauter mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Cindy van Cauter.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Cindy van Cauter. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Cindy van Cauter checken, een gratis optie plaatsen op drs. Cindy van Cauter en de boeking(en) van drs. Cindy van Cauter voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Cindy van Cauter, BOEKINGSBUREAU drs. Cindy van Cauter, BOEKINGSBURO drs. Cindy van Cauter, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Cindy van Cauter, ENTERTAINMENTBURO drs. Cindy van Cauter, ARTIESTENBUREAU drs. Cindy van Cauter, BOEKINGSKANTOOR drs. Cindy van Cauter, IMPRESARIAAT drs. Cindy van Cauter, MUZIEKBURO drs. Cindy van Cauter, MUZIEKBUREAU drs. Cindy van Cauter, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Cindy van Cauter, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Cindy van Cauter, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Cindy van Cauter.

 

Offerte drs. Cindy van Cauter aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag