Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen em. prof. dr. Wim Veen boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

em. prof. dr. Wim Veen boeken?

em. prof. dr. Wim Veen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van em. prof. dr. Wim Veen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van em. prof. dr. Wim Veen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van em. prof. dr. Wim Veen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van em. prof. dr. Wim Veen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie em. prof. dr. Wim Veen

Hoogleraar educatie en technologie
Wim Veen is hoogleraar educatie en technologie aan de TU Delft, Sectie Systeemkunde van de Faculteit Techniek, Bestuur en Management. Hij ontwikkelt met een interdisciplinair team van medewerkers onorthodoxe leerconcepten en leeromgevingen voor de publieke en private sector. Zijn onderzoek betreft de ontwikkeling van nieuwe concepten voor leren en opleiden.Bedrijven hebben veel geïnvesteerd in e-learning. Toch vinden werknemers leren maar niet motiverend. Dat komt omdat het leerproces op het scherm hetzelfde is gebleven als voorheen. De aandacht voor nieuwe leervormen staat daarom nu hoog op de agenda. Leren en opleiden in organisaties ontwikkelt zich van individuele en cursorische trainingen naar nieuwe online omgevingen. Leren op de werkplek wordt informeel, zelfsturend en direct gekoppeld aan het dagelijks werk. Het leren wordt ook just-in-time en just-for-me waarbij ‘communities of practice’ al dan niet in games of simulaties georganiseerd, opkomen en weer verdwijnen. Kennis wordt niet langer ‘gemanaged’ met behulp van databases vol documenten maar kennisontwikkeling wordt gefaciliteerd, de werkondernemers vormen gezamenlijk het sociaal kapitaal van de onderneming.Door de instroom van steeds meer jongeren in het bedrijfsleven is Wim Veen geïnteresseerd in de cultuur van jongeren die opgroeien met informatie en communicatie technologie. Hij gebruikt de term Homo Zappiens voor de jongeren die opgroeien met een muis in de hand en een computer als eerste venster op de wereld. Hij heeft een positieve kijk op deze generatie en ziet deze generatie als richtinggevend voor toekomstige scenario’s voor leren en werken, zowel organisatorisch, didactisch als inhoudelijk.Ook onderwijsinstellingen zien hun studenten veranderen. Het ontwerp van activerende vormen van onderwijs, gericht op motivatie, talent en passie, betekent dat de vertrouwde werkprocessen en organisatie van een school moeten worden aangepast. Wim Veen biedt zicht op de richting waarin onderwijs zich in de komende tijd zal ontwikkelen en welke consequenties dat heeft voor de stakeholders, zoals docenten, ouders, uitgevers en andere toeleveranciers.Wim Veen werkte voorheen als didacticus in de leraarsopleiding van de universiteit van Utrecht, waar hij in 1986 een onderzoeksgroep oprichtte op het gebied van educatieve toepassingen van ICT. Hij werkte in een groot aantal nationale en internationale projecten die zich richtten op het gebruik van nieuwe technologieën in het onderwijs. Hij redigeerde een aantal boeken en publiceerde vele artikelen over het gebruik van ICT in het onderwijs. Zijn laatste boek is ‘Homo Zappiens, leren, leven en werken in een digitaal tijdperk.’ Hij is een veel gevraagd spreker op binnen- en buitenlandse conferenties.

em. prof. dr. Wim Veen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van em. prof. dr. Wim Veen.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van em. prof. dr. Wim Veen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van em. prof. dr. Wim Veen en de eventuele overige kosten om een optreden van em. prof. dr. Wim Veen mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van em. prof. dr. Wim Veen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor em. prof. dr. Wim Veen. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van em. prof. dr. Wim Veen checken, een gratis optie plaatsen op em. prof. dr. Wim Veen en de boeking(en) van em. prof. dr. Wim Veen voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT em. prof. dr. Wim Veen, BOEKINGSBUREAU em. prof. dr. Wim Veen, BOEKINGSBURO em. prof. dr. Wim Veen, ENTERTAINMENTBUREAU em. prof. dr. Wim Veen, ENTERTAINMENTBURO em. prof. dr. Wim Veen, ARTIESTENBUREAU em. prof. dr. Wim Veen, BOEKINGSKANTOOR em. prof. dr. Wim Veen, IMPRESARIAAT em. prof. dr. Wim Veen, MUZIEKBURO em. prof. dr. Wim Veen, MUZIEKBUREAU em. prof. dr. Wim Veen, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU em. prof. dr. Wim Veen, ARTIESTENBOEKINGSBURO em. prof. dr. Wim Veen, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR em. prof. dr. Wim Veen.

 

Offerte em. prof. dr. Wim Veen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag