Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Matthijn de Boer boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Matthijn de Boer boeken?

drs. Matthijn de Boer boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Matthijn de Boer.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Matthijn de Boer.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Matthijn de Boer ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Matthijn de Boer plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Matthijn de Boer

Duurzaam en verantwoord ondernemen

Duurzaamheid heeft de hele wereld veroverd. Denk aan de enorme populariteit van de klimaatacties van Al Gore en de initiatieven rondom microfinanciering, waaraan onder andere Prinses Maxima actief bijdraagt. Cruciaal hierin is de rol van het bedrijfsleven. In de globalisering van de wereldeconomie is duurzaamheid niet meer weg te denken. En het raakt alle aspecten van de bedrijfsvoering: duurzaam personeelsbeleid, duurzaam ketenbeheer en duurzame productontwikkeling. Bedrijven beschikken over grote voordelen om verandering te bewerkstelligen. Veranderingen voor een betere wereld; voor bedrijven, onszelf en onze kinderen.

Kennis, ervaring en passie – dat is Matthijn de Boer ten voeten uit. Matthijn heeft jarenlange ervaring in strategievorming en invoering van duurzaam ondernemen in ondernemingen en overheden. De afgelopen jaren was Matthijn werkzaam op het internationale hoofdkantoor van ABN AMRO, één van de wereldleiders in sustainability.

Matthijn’s ervaring in de uitrol van sustainable development ligt met name in het creëren van bewustzijn, strategiebepaling en leertrajecten in sustainability. De ervaring in een internationale bedrijfscontext heeft Matthijn ertoe gebracht uiteindelijk zijn eigen onderneming op te richten in duurzaam ondernemen: Atmosphere Sustainable Development. Atmosphere is gespecialiseerd in het vergroten van het draagvlak voor duurzaamheid in uw organisatie. Want betrokken medewerkers bouwen aan een sterkere en productievere organisatie!

Door de jaren heen heeft Matthijn op seminars en congressen gesproken over de aanpak van duurzaam of verantwoord ondernemen en sustainable development. Op een voor hem kenmerkende enthousiaste wijze brengt Matthijn de mogelijkheden en uitdagingen van duurzaam ondernemen voor het voetlicht. Niet alleen de voordelen komen aan bod, maar ook de valkuilen en (on)mogelijkheden van duurzaamheid worden aan de hand van sprekende voorbeelden en cases belicht.

Naast theorie is er vooral veel aandacht voor de praktijk van duurzaam ondernemen: hoe pak je het nu aan! Met een lezing of workshop van Matthijn heeft u een aantrekkelijke en interactieve sessie waarin u tot de kern van duurzaam ondernemen komt. Alle essentiële elementen zoals visie, leiderschap, durf en doen komen hierin aan bod.

De lezingen, workshops en consultancy zijn geschikt voor zowel bedrijven, overheid en non-profit instellingen.

drs. Matthijn de Boer boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Matthijn de Boer.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Matthijn de Boer, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Matthijn de Boer en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Matthijn de Boer mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Matthijn de Boer.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Matthijn de Boer. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Matthijn de Boer checken, een gratis optie plaatsen op drs. Matthijn de Boer en de boeking(en) van drs. Matthijn de Boer voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Matthijn de Boer, BOEKINGSBUREAU drs. Matthijn de Boer, BOEKINGSBURO drs. Matthijn de Boer, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Matthijn de Boer, ENTERTAINMENTBURO drs. Matthijn de Boer, ARTIESTENBUREAU drs. Matthijn de Boer, BOEKINGSKANTOOR drs. Matthijn de Boer, IMPRESARIAAT drs. Matthijn de Boer, MUZIEKBURO drs. Matthijn de Boer, MUZIEKBUREAU drs. Matthijn de Boer, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Matthijn de Boer, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Matthijn de Boer, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Matthijn de Boer.

 

Offerte drs. Matthijn de Boer aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag