Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Nico Haasbroek boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Nico Haasbroek boeken?

Nico Haasbroek boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Nico Haasbroek.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Nico Haasbroek.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Nico Haasbroek ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Nico Haasbroek plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Nico Haasbroek

Allround in communiceren en amuseren

Nico Haasbroek is journalist. Hij schreef onder meer voor het Vrije Volk en De Groene Amsterdammer, haalde verschillende keren de wereldpers, reisde naar talloze brandhaarden en vervulde correspondentschappen in onder meer Duitsland en de Verenigde Staten. Met zijn journalistieke ervaring maakte hij Radio Rijnmond tot een groot succes, wist hij het Rotterdamse Stads TV uit het slop te trekken en zette hij een waardige regionale opvolger van dat televisiestation op de rails. Nico Haasbroek was van 1997 tot 2002 hoofdredacteur van het NOS Journaal, waar hij onder meer verantwoordelijk was voor de portefeuille buitenland.

Hij heeft in zijn leven met zo goed als alle facetten van de journalistiek te maken gehad: dagblad, weekblad, radio, televisie en nieuwe media. Nico Haasbroek stond aan de wieg van programma’s als VPRO Vrijdag en het researchprogramma Embargo en hij begeleidde Pim Fortuyn, Wilfried de Jong, Felix Rottenberg, Carry en vele anderen bij hun eerste schreden in medialand. Bij het NOS Journaal zorgde hij voor nieuw elan.

Haasbroek beschikt over een enorme ervaring met optredens in het openbaar. Als spreker, (dag)voorzitter, discussiedeelnemer, trainer, interviewer en coach. Geen onderwerp gaat hij uit de weg, deinst niet terug voor een congres met duizend deelnemers. Haasbroek verscheen in tal van televisieprogramma’s, van het Duitse journalistenforum Frühshoppen tot Barend Van Dorp.

De international Herald Tribune typeerde Haasbroek als een ‘global expert’ op mediagebied: Haasbroek interviewde Bill Gates en schreef in New York een boek over de KLM Affaires.

Eind 2004 verscheen het boek ‘Journaaljaren’ van zijn hand. Hierin beschrijft Haasbroek ondermeer op openhartige wijze hoe hij als hoofdredacteur van 1997 tot zomer 2002 leiding gaf aan het NOS-journaal. Nico Haasbroek is sinds 2005 docent TV journalistiek aan de Universiteit van Amsterdam. Voor Press Now adviseert hij Tv- en radio-omroepen en overheden in Georgië, Macedonië en Turkije.

Als geen ander weet Nico Haasborek hoe de media werken, met name die in Hilversum. Haasbroek geldt als een specialist in het doorlichten van media producten (programma’s) en bedrijven. Zijn sterke punten zijn: het enthousiasmeren van mensen (vaak via peptalks), zijn originaliteit en zijn gevoel van humor.

Nico Haasbroek boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Nico Haasbroek.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Nico Haasbroek, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Nico Haasbroek en de eventuele overige kosten om een optreden van Nico Haasbroek mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Nico Haasbroek.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Nico Haasbroek. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Nico Haasbroek checken, een gratis optie plaatsen op Nico Haasbroek en de boeking(en) van Nico Haasbroek voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Nico Haasbroek, BOEKINGSBUREAU Nico Haasbroek, BOEKINGSBURO Nico Haasbroek, ENTERTAINMENTBUREAU Nico Haasbroek, ENTERTAINMENTBURO Nico Haasbroek, ARTIESTENBUREAU Nico Haasbroek, BOEKINGSKANTOOR Nico Haasbroek, IMPRESARIAAT Nico Haasbroek, MUZIEKBURO Nico Haasbroek, MUZIEKBUREAU Nico Haasbroek, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Nico Haasbroek, ARTIESTENBOEKINGSBURO Nico Haasbroek, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Nico Haasbroek.

 

Offerte Nico Haasbroek aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag