Eigenschappen Gerie Smit boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Gerie Smit boeken?

Gerie Smit boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Gerie Smit.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Gerie Smit.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Gerie Smit ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Gerie Smit plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Gerie Smit

Auteur boek Nieuwe handen, mijn verhaal over de Nieuwjaarsbrand in Volendam
Gerie Smit is journalist en schrijver van het boek ‘Nieuwe handen, mijn verhaal over de Nieuwjaarsbrand in Volendam’. Gerie was een van de overlevenden bij de Nieuwjaarsbrand in Volendam waar heel Nederland van onder de indruk was. Veertien jongeren stierven aan hun verwondingen. Gerie Smit vertelt over hoe ze op de ene op andere dag van verliefde puber een zwaar zieke patiënte met brandwonden werd. De talloze operaties, het meeleven van familie en vrienden, de omgang met het verplegend personeel en de arrogantie van psychologen. Ze beschrijft hoe het is om heel diep te vallen en weer leren op te staan. En vooral om niet te blijven hangen in de slachtofferrol. Als journalist bij het Noordhollands Dagblad en RTV NH kreeg Gerie veel vragen over haar brandwonden van haar collega’s. Ze merkte dat ze er goed over kon vertellen en zo besloot ze haar ervaringen tijdens de Nieuwsjaarbrand op te schrijven. Van het boek Nieuwe handen zijn ruim 30.000 exemplaren verkocht. Ook is Gerie vaak te gast geweest bij tv programma’s om over haar ervaringen te delen. Zo was ze te gast bij Pauw en Witteman, Eenvandaag, NOS, Omroep Max en nog veel meer programma’s. Ook maakte het KRO programma de Reünie een uitzending over haar 4 HAVO klas. Een lezing van Gerie Smit is aangrijpend, maar toch nuchter. Ze is in staat om elk soort publiek te boeien met haar verhaal over het verwerken van een ramp en het standhouden als individu. Aan de hand van fragmenten uit haar boek ‘Nieuwe handen’ vertelt Gerie op oprechte en soms ook op grappige wijze haar verhaal. Voor artsen en verpleegkundige is ze een ervaringsdeskundige. Voor de zakelijke of maatschappelijke markt een overlevingsdeskundige.

Gerie Smit boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Gerie Smit.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Gerie Smit, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Gerie Smit en de eventuele overige kosten om een optreden van Gerie Smit mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Gerie Smit.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Gerie Smit. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Gerie Smit checken, een gratis optie plaatsen op Gerie Smit en de boeking(en) van Gerie Smit voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Gerie Smit, BOEKINGSBUREAU Gerie Smit, BOEKINGSBURO Gerie Smit, ENTERTAINMENTBUREAU Gerie Smit, ENTERTAINMENTBURO Gerie Smit, ARTIESTENBUREAU Gerie Smit, BOEKINGSKANTOOR Gerie Smit, IMPRESARIAAT Gerie Smit, MUZIEKBURO Gerie Smit, MUZIEKBUREAU Gerie Smit, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Gerie Smit, ARTIESTENBOEKINGSBURO Gerie Smit, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Gerie Smit.

 

Offerte Gerie Smit aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag