Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Philip Hess boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Philip Hess boeken?

Philip Hess boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Philip Hess.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Philip Hess.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Philip Hess ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Philip Hess plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Philip Hess

Een stormachtige verovering van de wereld
Philip Hess (1980) werd bekend als ondernemer en mede-oprichter van senz°, dat succesvol haar innovatieve stormparaplu’s over de hele wereld verkoopt.Hij studeerde af als industrieel ontwerper aan de TU te Delft en als bedrijfskundige aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Als topsporter speelde hij basketbal op eredivisie niveau. Tijdens zijn studietijd droomde hij van een eigen bedrijf. Opeens was er het gouden idee: een paraplu die zelfs bij windkracht 10 in perfecte staat blijft. Samen met twee compagnons is Philip toen, groen als gras, in 2006 senz° gestart. Inmiddels exporteert senz° naar ruim 40 landen en heeft het bedrijf, dat vele prestigieuze designer prijzen bemachtigde, meer dan 20 mensen in dienst.Naast zijn huidige operationele rol binnen senz° is Philip een veel gevraagd coach, spreker en dagvoorzitter met een internationaal track record van Brazilië tot Zuid Korea, Spanje en de UK.Philip weet met zijn energie en enthousiasme zijn publiek van begin tot eind te boeien, waarbij niet alleen de succesverhalen aan bod komen, maar ook zeker zijn misstappen als ondernemer. Bewust ondernemerschap staat centraal in Philip’s presentaties. Hij durft zich kwetsbaar op te stellen, is oprecht, down to earth en houdt niet van bla bla. Als dagvoorzitter streeft Philip ernaar om dat ook uit zijn gasten op het podium te halen. Door zijn diverse achtergrond is Philip Hess in staat de werelden van design en commercie samen te brengen.Voeg daar een flinke dosis bewustzijn en coaching aan toe en je weet zeker dat je na Philip’s verhaal vol inspiratie en met een grote glimlach weer naar huis gaat. De onderwerpen waar Philip over spreekt worden altijd aangepast aan zijn publiek, of het nu startende ondernemers, doorgroeiers, communicatiespecialisten, designers, studenten of scholieren zijn.

Philip Hess boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Philip Hess.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Philip Hess, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Philip Hess en de eventuele overige kosten om een optreden van Philip Hess mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Philip Hess.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Philip Hess. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Philip Hess checken, een gratis optie plaatsen op Philip Hess en de boeking(en) van Philip Hess voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Philip Hess, BOEKINGSBUREAU Philip Hess, BOEKINGSBURO Philip Hess, ENTERTAINMENTBUREAU Philip Hess, ENTERTAINMENTBURO Philip Hess, ARTIESTENBUREAU Philip Hess, BOEKINGSKANTOOR Philip Hess, IMPRESARIAAT Philip Hess, MUZIEKBURO Philip Hess, MUZIEKBUREAU Philip Hess, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Philip Hess, ARTIESTENBOEKINGSBURO Philip Hess, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Philip Hess.

 

Offerte Philip Hess aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag