Eigenschappen Jeroen Gort boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Jeroen Gort boeken?

Jeroen Gort boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Jeroen Gort.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Jeroen Gort.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Jeroen Gort ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Jeroen Gort plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Jeroen Gort

Connected marketing en Connected people!

Jeroen Gort is een echte selfmade ondernemer. Hij werkte zo’n 10 jaar in marketing en salesfuncties. Als salesmanager bij VNU begeleidde en coachte hij een team van jonge verkopers. Vervolgens heeft hij in de afgelopen 12 jaar duizenden medewerkers en managers getraind en gecoacht op het gebied van leiderschap, commercie en communicatie. Hij spreekt en traint onder anderen voor banken, accountantskantoren, handelsbedrijven en (semi) overheid. Jeroen werkte bijvoorbeeld voor diverse Rabobanken, Ricoh, Bouwfonds en Essent.

Jeroen Gort is de drijvende kracht achter het improphit verbeterconcept en het vernieuwende connected marketing boomerang model. Hij is een veelgevraagd spreker over onderwerpen als connected marketing(stop met verkopen, wordt winstGEVEND!), (persoonlijk) leiderschap en vernieuwend ondernemerschap. Zijn stijl wordt door klanten omschreven als energiek en inspirerend. Jeroen is business practitioner NLP en LIFO licentiehouder

Connected people; van medewerkers tot gecommitteerde merkambassadeurs!

Mensen vormen het goud van een organisatie. Iedere organisatie wenst zich medewerkers die uitblinken in pro activiteit en betrokkenheid. Die in alle situaties verantwoordelijkheid nemen voor hun gedrag. Mensen die vanuit hun kracht en ambitie hun grenzen durven te verleggen. Gepassioneerde medewerkers die zowel in houding als gedrag de stap maken van “je brood verdienen” naar (intern) ondernemerschap. Van reactief naar creatief!

In de presentatie ‘connected people’ worden, tegen de achtergrond van een steeds sneller veranderende maatschappij en de steeds hogere eisen die dit stelt aan ondernemers en medewerkers in organisaties op alle niveaus, de gedragspatronen uiteengezet van mensen die daadwerkelijk in positieve zin het verschil maken en ware merkambassadeurs zijn. De meest succesvolle mensen op aarde hebben een aantal zaken met elkaar gemeen. Of het nu politici, topsporters, artiesten of ondernemers zijn, er blijken steeds een achttal sleutels tot succes te zijn die zo eenvoudig en duidelijk zijn dat iedereen ze kan leren toepassen. Aan de hand van veel persoonlijke anekdotes en inspirerende voorbeelden van wereldberoemde personen geeft Jeroen Gort inzicht in deze ‘cirkels van (intern) ondernemerschap’ en maakt de deelnemers enthousiast om direct een aantal verbeteringen in zijn of haar (werk)leven door te voeren.

Connected marketing; Stop met verkopen, word winstGEVEND en creëer magneetkracht!

’Marketing’ en ‘Verkoop’ zijn zo langzamerhand ouderwetse begrippen. In deze inspirerende presentatie wordt door Jeroen Gort een nieuwe visie op deze begrippen uiteengezet; een concept dat aansluit op de steeds sneller veranderende marktomstandigheden waarbij iedereen, ondernemer of medewerker, zichzelf en zijn organisatie beter moet leren ‘verkopen’. Mensen doen zaken met mensen. Alle marketing is people-to-people marketing! Deze vernieuwende aanpak om winstGEVEND te netwerken, te acquireren en relaties te beheren maakt gebruik van de nieuwste communicatie-concepten, het slim inzetten van social media en recente inzichten uit de moderne psychologie.

Jeroen Gort put hierbij uit een scala van herkenbare voorbeelden en anekdotes uit zijn eigen ruime sales- en marketingervaring. Een boeiend verhaal en een vernieuwend concept dat geen ‘verkoopstress’ geeft en veel effectiever is voor zowel ras verkopers als niet-commerçanten.

Jeroen Gort boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Jeroen Gort.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Jeroen Gort, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Jeroen Gort en de eventuele overige kosten om een optreden van Jeroen Gort mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Jeroen Gort.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Jeroen Gort. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Jeroen Gort checken, een gratis optie plaatsen op Jeroen Gort en de boeking(en) van Jeroen Gort voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Jeroen Gort, BOEKINGSBUREAU Jeroen Gort, BOEKINGSBURO Jeroen Gort, ENTERTAINMENTBUREAU Jeroen Gort, ENTERTAINMENTBURO Jeroen Gort, ARTIESTENBUREAU Jeroen Gort, BOEKINGSKANTOOR Jeroen Gort, IMPRESARIAAT Jeroen Gort, MUZIEKBURO Jeroen Gort, MUZIEKBUREAU Jeroen Gort, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Jeroen Gort, ARTIESTENBOEKINGSBURO Jeroen Gort, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Jeroen Gort.

 

Offerte Jeroen Gort aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag