Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Dirk Frimout boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Dirk Frimout boeken?

Dirk Frimout boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Dirk Frimout.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Dirk Frimout.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Dirk Frimout ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Dirk Frimout plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Dirk Frimout

De eerste Belgische astronaut
De carrière van Dirk Frimout als astronaut begon toen hij in 1977 zijn kandidatuur voorlegde. Van 1978 tot 1984 was hij coördinator van de bemanning voor Spacelab-1 in het European Space Agency (ESA). Daarna was hij tot 1989 werkzaam in de Microgravity-afdeling van ESTEC experimenten met EURECA en Spacelab-1.

In 1992 werd hij de eerste Belgische astronaut in de ruimte tijdens Spaceshuttlemissie STS-45. Van 24 maart tot 2 april cirkelde hij als een van de zeven astronauten met de Spaceshuttle Atlantis 143 keer om de aarde. Datzelfde jaar werd hij aan de universiteit van Gent met een eredoctoraat onderscheiden.

In 1994 werd hij voorzitter van de Euro Space Foundation (opgericht op 16 maart) ter bevordering van wetenschappelijk-technische studies bij de jeugd. Tegenwoordig heet deze organisatie de Euro Space Society.Dirk Frimout heeft zijn eigen foundation opgericht, ter bevordering van de wetenschap gericht op de ruimte: De Dirk Frimout Foundation.

De missie STS-45 zou de atmosfeer en de wisselwerking tussen aarde en zon onderzoeken, en duurde negen dagen.Normaal zou de Atlantis op 23 maart om 14 uur vertrekken, maar minder dan vijf uur voor de voorziene lancering besloot Nasa om de liftoff met 24 uur uit te stellen. Bij het vullen van de externe brandstoftank was een lek vastgesteld. De tankbeurt werd stopgezet omwille van ontploffingsgevaar.Op 24 maart kon de Atlantis dan toch gelanceerd worden vanop het Kennedy Space Center in de Amerikaanse staat Florida.Aan boord van de shuttle werkte Frimout mee aan de eerste fase van het Atlas-project, een grootschalig onderzoek van de aarde en haar atmosfeer, belangrijk voor verdere studies over het klimaat en het milieu, waaronder het verdwijnen van de ozonlaag.

Aan boord vonden twaalf experimenten plaats, waaronder ook enkele Belgische.

Frimout werd tijdens zijn reis over de radio gelukgewenst door prins Filip. Het gesprek is nu nog legendarisch. ‘Zeg maar Filip’, zei de prins vanuit Huntsville tegen de astronaut. ‘In de ruimte, er is geen protocol.’ Het zinnetje was bedoeld om Frimout op zijn gemak te stellen, maar groeide uit tot een grap die op café een lang leven heeft geleid.

Het telefoontje met de prins was evenwel niet het mooiste moment van zijn reis. ‘Wanneer ze na de lancering de motoren uitzetten en je plots gewichtloos bent, dat was heel euforisch. Iedereen maakt zich dan los, probeert een venster te bereiken en feliciteert elkaar.’

Dirk Frimout boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Dirk Frimout.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Dirk Frimout, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Dirk Frimout en de eventuele overige kosten om een optreden van Dirk Frimout mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Dirk Frimout.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Dirk Frimout. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Dirk Frimout checken, een gratis optie plaatsen op Dirk Frimout en de boeking(en) van Dirk Frimout voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Dirk Frimout, BOEKINGSBUREAU Dirk Frimout, BOEKINGSBURO Dirk Frimout, ENTERTAINMENTBUREAU Dirk Frimout, ENTERTAINMENTBURO Dirk Frimout, ARTIESTENBUREAU Dirk Frimout, BOEKINGSKANTOOR Dirk Frimout, IMPRESARIAAT Dirk Frimout, MUZIEKBURO Dirk Frimout, MUZIEKBUREAU Dirk Frimout, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Dirk Frimout, ARTIESTENBOEKINGSBURO Dirk Frimout, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Dirk Frimout.

 

Offerte Dirk Frimout aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag