Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Youssef Azghari boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Youssef Azghari boeken?

drs. Youssef Azghari boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Youssef Azghari.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Youssef Azghari.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Youssef Azghari ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Youssef Azghari plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Youssef Azghari

Succesfactoren van niet-westerse studenten

Drs. Youssef Azghari is sinds 2001 hogeschooldocent ‘communicatie, cultuur ethiek’ aan Avans. Hij verzorgt wereldwijd lezingen, debatten en workshops op het gebied van culturele diversiteit. Daarnaast is hij schrijver van twee studieboeken ‘Cultuurbepaalde communicatie. Waarden en belangen van passieve en actieve culturen’ (mei 2005) en ‘Aan de slag met diversiteit. Effectief communiceren met verschillende culturen’ (mei 2009).

Als opiniemaker en commentator is Youssef Azghari regelmatig te gast op de radio en televisie en publiceert hij in nationale en internationale media. Zijn recente bijdragen zijn te zien van Lux Magazine bij de IKON tot Swiss TV en te lezen van dagblad Trouw tot The New York Times.

Youssef Azghari treedt ook op jaarcongressen in Nederland en leidt regelmatig debatten en symposia, zoals over ‘succesfactoren van niet-westerse studenten’ .

Ook in het buitenland is hij actief, zoals zijn deelname begin 2009 aan de wereldconferentie van Muslim Leaders of Tomorrow in Qatar. Bij het Nederlands Instituut voor Academische Studies in Damascus (NIASD) was hij in juni 2006 een van de docenten van de workshop ‘Connected’, over journalistiek en interculturele communicatie, en opnieuw, in november 2007, in de workshop ‘Face2Face – Interviewing Across Cultures’. Daarnaast is hij betrokken geweest bij de ontwikkeling van de derde zomercursus, over interculturele communicatie, die in juli 2010 plaatsvond.

In samenwerking met andere specialisten op dit terrein heeft hij de course design van die cursus voor zijn rekening genomen en zal hij ook betrokken zijn bij de uitvoering ervan.

Daarnaast is hij behalve maatschappelijk actief sinds kort voorzitter van de rotaryclub in Gilze-Rijen en Dongenvallei.

drs. Youssef Azghari boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Youssef Azghari.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Youssef Azghari, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Youssef Azghari en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Youssef Azghari mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Youssef Azghari.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Youssef Azghari. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Youssef Azghari checken, een gratis optie plaatsen op drs. Youssef Azghari en de boeking(en) van drs. Youssef Azghari voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Youssef Azghari, BOEKINGSBUREAU drs. Youssef Azghari, BOEKINGSBURO drs. Youssef Azghari, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Youssef Azghari, ENTERTAINMENTBURO drs. Youssef Azghari, ARTIESTENBUREAU drs. Youssef Azghari, BOEKINGSKANTOOR drs. Youssef Azghari, IMPRESARIAAT drs. Youssef Azghari, MUZIEKBURO drs. Youssef Azghari, MUZIEKBUREAU drs. Youssef Azghari, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Youssef Azghari, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Youssef Azghari, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Youssef Azghari.

 

Offerte drs. Youssef Azghari aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag