Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Egbert Jan van Bel boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Egbert Jan van Bel boeken?

Egbert Jan van Bel boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Egbert Jan van Bel.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Egbert Jan van Bel.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Egbert Jan van Bel ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Egbert Jan van Bel plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Egbert Jan van Bel

Auteur, onderzoeker & docent

Egbert Jan van Bel is schrijver van marketing- en managementboeken. Zijn laatste boek ‘Kloteklanten’ (Kluwer) is een pamflet voor het op juiste wijze omgaan met klanten. Het is een regelrechte bestseller in Nederland en België. Met het boek ‘Event Driven Marketing’ –gaat over klantgericht ondernemen- won hij de Marketing Literatuurprijs en een geheel nieuw boek met dezelfde titel wordt inmiddels in de USA uitgegeven (Racom Publishers).

Egbert Jan is kerndocent bij Beeckestijn Business School, voorzitter van het Marketing Executive Center (MEC), jurylid van de International Webby Awards (Oscar voor Internet) en lid adviesraad van IAB (Interactive Advertising Bureaus).

 

Egbert Jan geniet vooral bekendheid om zijn praktijkgerichte en doelmatige visie op het (commerciële) bedrijfsproces. Al vele jaren adviseert hij uiteenlopende bedrijven en instellingen over klantgericht ondernemen. Daarom alleen al komt hij vaak in de keuken waar plannen en acties in elkaar gebakken worden om klanten te winnen, en te behouden. En daar maak je heel wat mee, Van Bel: “De goeien daargelaten, ik schrik me soms helemaal te pletter hoe bedrijven met hun klanten omgaan. We zijn zo’n beetje de menselijke maat aan het verliezen. Operational Excellence wordt te ver doorgevoerd en leidt tot een verschraling in de relatie met klanten, én met medewerkers. Dat gaat een keer tegen je spelen.”

 

Dat kan dus beter… Met zijn nieuwe boek ‘Kloteklanten’ en zijn lezingen zet Egbert Jan van Bel op zowel ludieke als inhoudelijke wijze de samenwerking van bedrijven en klanten in de spotlights. Met vele voorbeelden, cijfers uit zijn onderzoeken en praktische adviezen.

Eén van de management concepten van Egbert Jan van Bel is ‘De tafel van Vier’. Hiermee bepaalt u in 1 dag uw marketingagenda voor een nieuw jaar, u legt commerciële acties vast en zorgt ervoor dat iedereen dezelfde richting op gaat. Dat gebeurt met elkaar, vaak over afdelingen heen. Reactie van een deelnemer: Het is onvoorstelbaar om te zien dat je in 1 dag het werk kunt doen van drie maanden!

Egbert Jan is een spreker die lezingen en workshops geeft over de onderwerpen marketing, CRM en … klantbehoud, in Nederland. USA en kriskras door Europa.

Egbert Jan van Bel boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Egbert Jan van Bel.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Egbert Jan van Bel, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Egbert Jan van Bel en de eventuele overige kosten om een optreden van Egbert Jan van Bel mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Egbert Jan van Bel.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Egbert Jan van Bel. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Egbert Jan van Bel checken, een gratis optie plaatsen op Egbert Jan van Bel en de boeking(en) van Egbert Jan van Bel voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Egbert Jan van Bel, BOEKINGSBUREAU Egbert Jan van Bel, BOEKINGSBURO Egbert Jan van Bel, ENTERTAINMENTBUREAU Egbert Jan van Bel, ENTERTAINMENTBURO Egbert Jan van Bel, ARTIESTENBUREAU Egbert Jan van Bel, BOEKINGSKANTOOR Egbert Jan van Bel, IMPRESARIAAT Egbert Jan van Bel, MUZIEKBURO Egbert Jan van Bel, MUZIEKBUREAU Egbert Jan van Bel, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Egbert Jan van Bel, ARTIESTENBOEKINGSBURO Egbert Jan van Bel, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Egbert Jan van Bel.

 

Offerte Egbert Jan van Bel aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag