Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen dr. Bernard Bot boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

dr. Bernard Bot boeken?

dr. Bernard Bot boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van dr. Bernard Bot.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van dr. Bernard Bot.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van dr. Bernard Bot ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van dr. Bernard Bot plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie dr. Bernard Bot

Oud-diplomaat en oud-minister van Buitenlandse Zaken
Bernard Bot is een Nederlands oud-diplomaat. Hij was minister van Buitenlandse Zaken in de kabinetten Balkenende II en III.Hij is een zoon van Theo Bot, KVP-minister van Onderwijs, Kunsten en Wetenschappen in het kabinet-Marijnen. Tijdens de Tweede Wereldoorlog zat hij in een Japans interneringskamp in Nederlands-Indië. Hij studeerde rechten aan de Rijksuniversiteit Leiden en aan de Harvard Law School (Cambridge, Massachusetts, VS). In 1968 promoveerde hij cum laude in de rechtsgeleerdheid aan de Rijksuniversiteit Leiden.In 1964 werd hij tweede ambassadesecretaris bij de permanente vertegenwoordiging van Nederland bij de Europese Unie in Brussel. Hij was van 1973 tot 1976 de eerste Nederlandse ambassadeur in Oost-Berlijn. Hij was plaatsvervangend permanent vertegenwoordiger bij de NAVO van 1982 tot 1986, ambassadeur in Ankara van 1986 tot 1988, en secretaris-generaal Buitenlandse Zaken van 1989 tot 1992. Van 1992 tot 2003 was Bot permanent vertegenwoordiger van Nederland bij de Europese Unie in Brussel.Na zijn pensionering (op 1 januari 2003) werd Bot partner bij het lobbykantoor Praaning Meines in Brussel. In maart 2007 werd hij partner van consultancyfirma Meines Holla Partners in Den Haag.

dr. Bernard Bot boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van dr. Bernard Bot.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van dr. Bernard Bot, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van dr. Bernard Bot en de eventuele overige kosten om een optreden van dr. Bernard Bot mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van dr. Bernard Bot.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor dr. Bernard Bot. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van dr. Bernard Bot checken, een gratis optie plaatsen op dr. Bernard Bot en de boeking(en) van dr. Bernard Bot voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT dr. Bernard Bot, BOEKINGSBUREAU dr. Bernard Bot, BOEKINGSBURO dr. Bernard Bot, ENTERTAINMENTBUREAU dr. Bernard Bot, ENTERTAINMENTBURO dr. Bernard Bot, ARTIESTENBUREAU dr. Bernard Bot, BOEKINGSKANTOOR dr. Bernard Bot, IMPRESARIAAT dr. Bernard Bot, MUZIEKBURO dr. Bernard Bot, MUZIEKBUREAU dr. Bernard Bot, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU dr. Bernard Bot, ARTIESTENBOEKINGSBURO dr. Bernard Bot, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR dr. Bernard Bot.

 

Offerte dr. Bernard Bot aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag