Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Diederik Jekel boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Diederik Jekel boeken?

Diederik Jekel boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Diederik Jekel.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Diederik Jekel.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Diederik Jekel ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Diederik Jekel plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Diederik Jekel

Wetenschapsjournalist
Diederik Jekel legt op onnavolgbare wijze bètawetenschappen uit op radio, televisie, internet en een boek. Hij behaalde zijn master in vastestoffysica in 2010 en heeft daarna heel kort onderzoek gedaan aan de Universiteit Twente. In oktober 2010 kreeg hij de kans om in De Wereld Draait Door over wetenschap te praten en sindsdien is hij full-time wetenschapsjournalist. Hij geeft presentaties over wetenschap en communicatie aan kinderen, volwassenen, industriëlen, wetenschappers en managers.Tijdens zijn studie heeft hij heel veel gedaan voor het populair maken van wetenschap. Gastlessen en workshops voor leerlingen van de basisschool tot zesde klas vwo, wetenschappelijke theaterstukken, bijlessen en nog veel meer. Eind 2010 kwam Diederik voor het eerst bij De Wereld Draait Door om daar over de Nobelprijzen te praten. Sindsdien is hij meer dan tien keer geweest en inmiddels de vaste tafelgast als het om wetenschap gaat. Hij schreef vele artikelen voor de wetenschappelijke site Noorderlicht van de VPRO en heeft meerdere televisieprogramma’s gemaakt en gepresenteerd. Waaronder: Met de Kennis van Nu, Huisje Boompje Beestje, NOS Journaal en De Nationale Wetenschapsquiz Junior. Hij heeft tientallen optredens gehad op radio en televisie en daar aan elk mogelijk publiek wetenschap uitgelegd.Naast zijn werk op tv, radio en internet heeft hij een boek geschreven en tientallen presentaties gegeven. Veelal wetenschappelijke colleges voor een breed publiek op Lowlands, de Museumnacht, TEDxAmsterdam en nog veel meer. Door zijn ervaring in het uitleggen van moeilijke materie voor een breed publiek wordt hij vaak gevraagd om communicatietrainingen te geven. Mediatraining aan promovendi en tips over hoe ze hun vakgebied beter uit kunnen leggen. Doordat hij uit de academische wereld komt en nu werkt in de mediabranche heeft hij een uniek perspectief over wat beide werelden willen. Maar ook voor managers of industriëlen op congressen. Meerdere malen is hij dagvoorzitter geweest op congressen met diverse achtergronden zoals een psychologiecongres, ingenieurscongres, natuurkundigencongres en managementcongres.De stijl van presenteren is vaak los, ontspannen en heel erg gericht op het specifieke publiek en de leefwereld waar ze in zitten. In de normale stijl maar ook Pecha Kucha presentaties zijn hem niet vreemd. Naast dat hij vele serieuze onderwerpen heeft besproken, presenteert hij ook in meer ontspannen settings zoals bij een wetenschapsquiz. Kortom een veelzijdige spreker, dagvoorzitter en presentator die workshops aan tientallen mensen kan geven, maar ook voor een miljoenenpubliek op de televisie.

Diederik Jekel boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Diederik Jekel.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Diederik Jekel, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Diederik Jekel en de eventuele overige kosten om een optreden van Diederik Jekel mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Diederik Jekel.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Diederik Jekel. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Diederik Jekel checken, een gratis optie plaatsen op Diederik Jekel en de boeking(en) van Diederik Jekel voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Diederik Jekel, BOEKINGSBUREAU Diederik Jekel, BOEKINGSBURO Diederik Jekel, ENTERTAINMENTBUREAU Diederik Jekel, ENTERTAINMENTBURO Diederik Jekel, ARTIESTENBUREAU Diederik Jekel, BOEKINGSKANTOOR Diederik Jekel, IMPRESARIAAT Diederik Jekel, MUZIEKBURO Diederik Jekel, MUZIEKBUREAU Diederik Jekel, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Diederik Jekel, ARTIESTENBOEKINGSBURO Diederik Jekel, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Diederik Jekel.

Offerte Diederik Jekel aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag