Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Frans de Groot boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Frans de Groot boeken?

Frans de Groot boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Frans de Groot.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Frans de Groot.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Frans de Groot ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Frans de Groot plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Frans de Groot

De spreker die bij iedereen het ‘wauw’-gevoel neerlegt.
Frans de Groot is business coach, ondernemer en grondlegger van de wetenschappelijke Bitsing-methode waarmee hij succesvol honderden organisaties heeft gecoacht in het behalen van hun financiële, commerciële en operationele doelen. Frans doceert zijn methode aan diverse Universiteiten en Hogescholen. Hij is tevens auteur van de nr. 1 managementboek bestseller ‘Bitsing, Garanties voor Groei’.De Groot startte in ’93 zijn eigen marketing- en communicatiebureau met een indrukwekkend trackrecord van awards (EFFIE, Echo’s, Clio, Eurobest e.a) en werd zelfs ‘Worldwide’s Best Creative’. Interessanter vond hij de vraag waarom de campagnes voor zijn klanten keer op keer leidden tot significante omzetgroei en wat bleek? Gedurende het bestuderen van de campagnes ontdekte hij dat ze een 7-tal dingen gemeen hadden. Met deze zeven revolutionaire inzichten ontdekte hij het geheim van onherroepelijk succes. In zijn lezingen vertelt hij over deze 7 succeswetten. Toehoorders krijgen niets te horen van wat ze al weten, doch alles wat ze nog niet weten. Spectaculaire praktijkvoorbeelen geven de ene eye-opener na de andere. Frans implementeert zijn Bitsing-methode bij organisaties als Fokker, Terres des Hommes en Jamie Oliver.

Frans de Groot boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Frans de Groot.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Frans de Groot, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Frans de Groot en de eventuele overige kosten om een optreden van Frans de Groot mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Frans de Groot.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Frans de Groot. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Frans de Groot checken, een gratis optie plaatsen op Frans de Groot en de boeking(en) van Frans de Groot voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Frans de Groot, BOEKINGSBUREAU Frans de Groot, BOEKINGSBURO Frans de Groot, ENTERTAINMENTBUREAU Frans de Groot, ENTERTAINMENTBURO Frans de Groot, ARTIESTENBUREAU Frans de Groot, BOEKINGSKANTOOR Frans de Groot, IMPRESARIAAT Frans de Groot, MUZIEKBURO Frans de Groot, MUZIEKBUREAU Frans de Groot, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Frans de Groot, ARTIESTENBOEKINGSBURO Frans de Groot, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Frans de Groot.

 

Offerte Frans de Groot aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag