Eigenschappen Jaap Bressers boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Jaap Bressers boeken?

Jaap Bressers boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Jaap Bressers.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Jaap Bressers.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Jaap Bressers ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Jaap Bressers plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Jaap Bressers

‘De manier hoe je met tegenslagen omgaat, dat bepaalt de kwaliteit van je leven’​
Jaap Bressers (1983) heeft van jongs af aan een doel: alles uit het leven halen. Op de middelbare school heeft hij twee bijbaantjes: als supermarkt-medewerker én als ober bij een zalencentrum. Tijdens zijn studie International Management aan de Universiteit van Tilburg komt daar nog een derde bijbaan bij, project manager bij Orit b.v. waar hij de leiding krijgt over het inkoopbeleid van licht wegenbouwmaterieel in Tsjechië en China. Naast zijn studie werkt Jaap dus nog vaak zo’n dertig uur erbij. Zelfs in de vakanties gaat hij naar het buitenland om in de horeca te werken. Hard werken, maar vooral ook veel genieten.Waar een wiel is, is een weg!Tijdens een vakantie in Portugal, Jaap is dan 21, verandert alles. Een frisse duik in zee loopt uit op een hoge dwarslaesie. Jaap is voor de rest van zijn leven vanaf borsthoogte verlamd, kan zijn vingers niet meer bewegen en zit in een rolstoel. Een zware revalidatieperiode volgt, waarin hij er alles aan doet om zo sterk mogelijk weer uit de strijd te komen. Het is niet erg als iets niet lukt, maar hij wil er wel alles aan gedaan hebben. Humor blijkt in deze periode een geweldig middel om te relativeren. Met carnaval zoekt Jaap zelfs het podium op. Als tonprater ‘Joop Antiloop’ laat hij met veel humor zijn omgeving weten dat hij misschien wel in een rolstoel zit, maar nog wel gewoon Jaap is. Na zijn eerste kennismaking met het podium weet Jaap dat daar zijn toekomst ligt.Vier jaar lang treedt hij als Nederlands eerste Sitdown Comedian op in bijna alle grote theaters van Nederland en zelfs op festivals als Laughing Matters en Lowlands. In België, Duitsland en Denemarken geeft hij Engelstalige shows. Al snel maakt hij de overstap naar optredens voor het bedrijfsleven. Door pakkende persoonlijke verhalen te linken aan uitdagingen in organisaties weet hij als geen ander mensen te raken en vermaken. Een unieke mix van inhoud, inspiratie en op het juiste moment ontspannen humor.Duurzame kansen zienTijdens zijn revalidatieperiode rondt Jaap ook nog zijn Bachelor en Master opleiding af, bijna cum laude. Naast zijn studie is hij daarnaast ook student assistent van oud-minister Pieter Winsemius. Een fantastisch inspirerende man, die bij hem de passie voor het onderwerp duurzaamheid losmaakt. Kansen zien, niet alleen voor jezelf leven, maar rekening houden met de maatschappij als geheel.Inspirerende sprekerJaap heeft veel meegemaakt, maar vooral ook veel geleerd. Die kennis deelt hij graag. Op het podium kan hij mensen raken, inspireren en vermaken. Zoals hij zelf zegt: ‘Ik heb veel geleerd door mijn ongeluk, het is alleen jammer dat ik mijn nek ervoor heb moeten breken’. Zijn lezingen als spreker zijn een middel om andere mensen te inspireren op hun manier het verschil te maken. Door anders te denken, kun jij met kleine dingen al veel meer bereiken dan je denkt. Jij bent echt in staat het verschil te maken!‘De manier hoe je met tegenslagen omgaat, dat bepaalt de kwaliteit van je leven’

Jaap Bressers boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Jaap Bressers.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Jaap Bressers, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Jaap Bressers en de eventuele overige kosten om een optreden van Jaap Bressers mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Jaap Bressers.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Jaap Bressers. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Jaap Bressers checken, een gratis optie plaatsen op Jaap Bressers en de boeking(en) van Jaap Bressers voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Jaap Bressers, BOEKINGSBUREAU Jaap Bressers, BOEKINGSBURO Jaap Bressers, ENTERTAINMENTBUREAU Jaap Bressers, ENTERTAINMENTBURO Jaap Bressers, ARTIESTENBUREAU Jaap Bressers, BOEKINGSKANTOOR Jaap Bressers, IMPRESARIAAT Jaap Bressers, MUZIEKBURO Jaap Bressers, MUZIEKBUREAU Jaap Bressers, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Jaap Bressers, ARTIESTENBOEKINGSBURO Jaap Bressers, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Jaap Bressers.

Offerte Jaap Bressers aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag