Eigenschappen drs. Adjiedj Bakas boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Adjiedj Bakas boeken?

drs. Adjiedj Bakas boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Adjiedj Bakas.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Adjiedj Bakas.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Adjiedj Bakas ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Adjiedj Bakas plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Adjiedj Bakas

Tegenwind zorgt ervoor dat een vlieger omhoog komt”

Trendwatcher Adjiedj Bakas is een internationaal veelgevraagd spreker op congressen, strategiesessies en andere oploopjes. Hij geeft zo’n tweehonderd lezingen per jaar. Ook is hij veel te zien in de media. Bakas (1963) is provocerend en altijd positief, ook in deze tijden van economische teruggang. Zijn motto is dan ook: “Tegenwind zorgt ervoor dat een vlieger omhoog komt”. Adviseurs in de financiële sector plaatsen de in Suriname geboren trendwatcher in 2012 in de top-30 van belangrijkste beleidsmakers/beïnvloeders in hun vakgebied. In 2009 werd Bakas verkozen tot Trendwatcher van het Jaar. Het jaar ervoor werd hij Zwarte Zakenman van het Jaar. Hij staat al jaren in de top-10 van meest geboekte sprekers van Nederland. Bakas is een ras-optimist. Hij hamert erop dat de mensheid steeds weer vooruitgaat, en dat iedere crisis weer een vooruitgang wordt, ook al raken mensen erdoor van de leg. “Kijk naar de feiten: er is minder honger op de wereld dan ooit tevoren, er zijn minder oorlogen. De mensheid is rijker dan ooit en de welvaart is beter verspreid. De mens is een geweldig inventief beestje!” Uniek aan Bakas is ook dat hij economische en spirituele thema’s op een energieke manier met elkaar verbindt. Een lezing van trendwatcher Bakas is een ware belevenis. Niet voor niets wordt hij de ‘rockstar onder de trendwatchers’ genoemd. Hij is in staat om publiek uit zeer uiteenlopende sectoren te boeien. Zo werd hij de afgelopen jaren onder meer geboekt door Apple, Siemens, Deutsche Bank, Rabobank, Philips, KPMG en PwC. Zijn lezing stemt hij, indien gewenst,  af op uw bedrijf of sector.    Anderen over Bakas

Hij geldt als ‘optimistisch’ (CNN), ‘inspirerend’, (BBC) ‘provocatief’ (TV2 Journaal Denemarken), ‘een echte wereldburger’ (Times of India), ‘major trendwatcher’ ( China Daily) en “een orakel” (Zero Hora, Brazilië).

drs. Adjiedj Bakas boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Adjiedj Bakas.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Adjiedj Bakas, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Adjiedj Bakas en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Adjiedj Bakas mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Adjiedj Bakas.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Adjiedj Bakas. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Adjiedj Bakas checken, een gratis optie plaatsen op drs. Adjiedj Bakas en de boeking(en) van drs. Adjiedj Bakas voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Adjiedj Bakas, BOEKINGSBUREAU drs. Adjiedj Bakas, BOEKINGSBURO drs. Adjiedj Bakas, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Adjiedj Bakas, ENTERTAINMENTBURO drs. Adjiedj Bakas, ARTIESTENBUREAU drs. Adjiedj Bakas, BOEKINGSKANTOOR drs. Adjiedj Bakas, IMPRESARIAAT drs. Adjiedj Bakas, MUZIEKBURO drs. Adjiedj Bakas, MUZIEKBUREAU drs. Adjiedj Bakas, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Adjiedj Bakas, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Adjiedj Bakas, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Adjiedj Bakas.

Offerte drs. Adjiedj Bakas aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag