Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Eibert Draisma boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Eibert Draisma boeken?

Eibert Draisma boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Eibert Draisma.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Eibert Draisma.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Eibert Draisma ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Eibert Draisma plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Eibert Draisma

Uitvinder, ontwerper én kunstenaar
Eibert Draisma studeerde in november 1991 af, aan de Design Academy Eindhoven. Alhoewel opgeleid om medische apparatuur en professionele gereedschappen te ontwerpen, sloeg Eibert onmiddellijk na zijn afstuderen een eigen weg in. Wars van conventies, ontwerpt hij de ene keer een slim product voor een multinational, dan weer (voor de lol) een karaoke zingende robot, of schrijft hij een hilarisch sprookje voor een stripblad. Internationaal bekend zijn onder andere zijn sprekende koffiezetapparaten, dansende lampen, slaapmutsen tegen knikkebollen en zogenaamde “frotjes” in alle soorten en maten: alles met levenslange garantie!Eibert Draisma is uitvinder, ontwerper én kunstenaar; een moderne homo universalis ‘pur sang’. Uitvinden en innoveren staat bij hem centraal. Met zijn inspirerende (en regelmatig hilarische) projecten, voordrachten en workshops, weet hij bij elk publiek, verwondering, inzicht, kennis en genot te veroorzaken: “De mens moet weer nieuwsgierig gemaakt worden; vaker stilstaan bij, verbaasd raken over- en genieten van dingen die misschien wel helemaal niet zo vanzelfsprekend zijn, als in eerste instantie gedacht werd. Vormgeving, kunst, wetenschap, techniek en muziek – als theater, kermis, natuurwonderen of als leerschool”.Recentelijk trok Eibert Draisma bijvoorbeeld de aandacht met zijn muzikale “kunstkamerplanten”; intelligente, empathische kamerplanten, die hun eigen muziek componeren en spelen. Bedoeld om mensen te kalmeren, zónder dat ze het zelf doorhebben: denk maar aan de wachtkamer van een tandarts…Op dit moment is Eibert o.a. bezig met de ontwikkeling van onderwijsprogramma “Máák het nou!”: een leerconcept dat leerlingen stimuleert om hun interesses, talenten en mogelijkheden te ontdekken en te ontwikkelen, met name op het gebied van ontwerpen, wetenschap en techniek.Verder werkt hij meestal aan diverse ontwerpen en (momenteel) aan de markintroductie van één van zijn octrooien. Maar hij werkt óók nog aan een computergestuurd zangvogeltje, dat de sterren van de hemel zingt!Het atelier van Eibert (op de voormalige NDSM-werf in Amsterdam), is een wondere wereld vol ontwerpen, kunst, robots en lopende projecten waar de passie vanaf spat. In deze bijzondere omgeving kunt u (tot 25 à 30 personen) terecht voor inspirerende workshops en/of bedrijfsuitjes. Workshops voor grotere groepen kunnen elders op het NDSM terrein plaatsvinden, of op een locatie naar wens.

Eibert Draisma boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Eibert Draisma.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Eibert Draisma, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Eibert Draisma en de eventuele overige kosten om een optreden van Eibert Draisma mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Eibert Draisma.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Eibert Draisma. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Eibert Draisma checken, een gratis optie plaatsen op Eibert Draisma en de boeking(en) van Eibert Draisma voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Eibert Draisma, BOEKINGSBUREAU Eibert Draisma, BOEKINGSBURO Eibert Draisma, ENTERTAINMENTBUREAU Eibert Draisma, ENTERTAINMENTBURO Eibert Draisma, ARTIESTENBUREAU Eibert Draisma, BOEKINGSKANTOOR Eibert Draisma, IMPRESARIAAT Eibert Draisma, MUZIEKBURO Eibert Draisma, MUZIEKBUREAU Eibert Draisma, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Eibert Draisma, ARTIESTENBOEKINGSBURO Eibert Draisma, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Eibert Draisma.

 

Offerte Eibert Draisma aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag