Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen dr. Jurjen Vis boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

dr. Jurjen Vis boeken?

dr. Jurjen Vis boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van dr. Jurjen Vis.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van dr. Jurjen Vis.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van dr. Jurjen Vis ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van dr. Jurjen Vis plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie dr. Jurjen Vis

Chroniqueur van de Nederlandse ziekenzorg, ouderenzorg en armenzorg. Biograaf van Nederlandse componisten.
Jurjen Vis is historicus, musicoloog en musicus. Hij onderzoekt en beschrijft de zieken-, ouderen-, armen- en wezenzorg in Nederland (1500-2000). Hij heeft met name kennis van de ouderen en ouderenzorg. Dat religie hierbij altijd een belangrijke rol heeft gespeeld is evident. Vis gelooft echter niet in kerkgeschiedenis, maar wel in religiegeschiedenis. Die is ontzuild, breed en tolerant. Hij is ook muziekrecensent en schrijft biografieën van Nederlandse componisten (1600-2000). Jurjen Vis, een gedreven verteller die zijn publiek deelgenoot maakt. Hij is een veelgevraagd spreker.Jurjen Vis studeerde geschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam. Hij leeft van grote schrijfopdrachten (o.m. Universiteit van Amsterdam, RC Oude Armenkantoor te Amsterdam en de Diaconie van Den Haag). Hij is hoofdauteur van ‘Geschiedenis van Alkmaar’ en auteur van het standaardwerk ‘Hofjes van Alkmaar’. Als musicus treedt hij op als pianist/begeleider, zanger en dirigent. Hij was muziekrecensent van het Financieele Dagblad en publiceerde sinds 2000 vijf Nederlandse componistenbiografieën. In 2007 promoveerde hij op de biografie van Julius Röntgen.Jurjen Vis heeft een voorliefde voor de kleine en grote dramatiek van het dagelijks leven. Hij weet zijn luisteraars zo te boeien dat ze niet alleen tijdgenoot maar ook lotgenoot worden. Sprekende details doen wonderen. Als componistenbiograaf doorvorst hij niet alleen de ziel maar ook het oeuvre van componisten. Zijn voordrachten zijn toegankelijk.Jurjen Vis geeft lezingen over onderwerpen als: Nederlandse bejaardenzorg tussen 1500 en 1800: het verhaal van hofjes, diaconiehuizen en dolhuizen. Een lichte schets van ouderenzorg in het vroeg-moderne Nederland. Professionalisering van de zorg en verpleging in Nederlandse ziekenhuizen en bejaardenhuizen in de periode 1900-1950. Nederlandse bejaardenhuizen en instellingen voor ouderenzorg tussen 1800 en 2000. Van gestichten en gevangenissen naar rustoorden. Van lustoorden naar verzorgingshuizen. Terug naar af? Een humoristische en kritische vogelvlucht over twee eeuwen omgang met ouderen in Nederland. Nederlandse muziek in de 20ste eeuw. Traditie en vernieuwing. De druk van de canon: relevante en irrelevante muziek. Muziek en religie in het vroeg-moderne Nederland. Muziek tussen katholiek en protestant (1500-1700).

dr. Jurjen Vis boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van dr. Jurjen Vis.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van dr. Jurjen Vis, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van dr. Jurjen Vis en de eventuele overige kosten om een optreden van dr. Jurjen Vis mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van dr. Jurjen Vis.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor dr. Jurjen Vis. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van dr. Jurjen Vis checken, een gratis optie plaatsen op dr. Jurjen Vis en de boeking(en) van dr. Jurjen Vis voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT dr. Jurjen Vis, BOEKINGSBUREAU dr. Jurjen Vis, BOEKINGSBURO dr. Jurjen Vis, ENTERTAINMENTBUREAU dr. Jurjen Vis, ENTERTAINMENTBURO dr. Jurjen Vis, ARTIESTENBUREAU dr. Jurjen Vis, BOEKINGSKANTOOR dr. Jurjen Vis, IMPRESARIAAT dr. Jurjen Vis, MUZIEKBURO dr. Jurjen Vis, MUZIEKBUREAU dr. Jurjen Vis, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU dr. Jurjen Vis, ARTIESTENBOEKINGSBURO dr. Jurjen Vis, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR dr. Jurjen Vis.

 

Offerte dr. Jurjen Vis aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag